Седмичен хороскоп 21 - 27 март: в период на съдбовни и необратими промени сме

Седмичен хороскоп 21 - 27 март: в период на съдбовни и необратими промени сме
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 21 до 27 март).

Новата седмица ще бъде под знака на лунното затъмнение в знаците Везни и Овен.

Отново ще се убедим, че за да се наредят нещата, трябва първо да се объркат, а основният фокус ще бъдат важните взаимоотношения в живота ни.

В такива периоди се случват съдбовни и необратими промени, но не се препоръчва ние да инициираме каквото и да било, защото разумът ни ще бъде замъглен и после може да съжаляваме.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето най-вече със самите вас – с вашите лични желания, стремежи и амбиции. Независимо дали го показвали, или не, ще имате нужда да правите това, което искате, и ще трябва да положите повече усилия, за да се съобразявате с мненията и очакванията на околните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица вашите преживявания ще дойдат най-вече като реакцията на преживяванията на хората около вас – близки, колеги и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, по-драматичните промени и развръзки при околните няма начин да не ви засегнат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни и дори седмици. Възможно е дори да имате усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна от преди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица може да се окаже по-предизвикателна за вашия знак. Възможни са изненади и неочаквани обрати, които ще ви сварят неподготвени или ще ви изправят лице в лице с неизвестността. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица много от вас ще усетят повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време, и да се втурнете в нови начинания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията ви с други хора, и да си дадете реална сметка за ситуацията в момента. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде по-напрегната, а случващото се през изминалите седмици ще има своя отзвук.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще бъде по-емоционална за вас. Дори онези представители на знака, които са образец за уравновесеност, може да попаднат в капана на променливите настроения и колебанията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица по-добре не си правете някакви категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или в отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат ентусиазма и енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е онова, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица може да се окаже доста интересна и дори леко бурна за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък реакциите на околните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица има шанс да останете леко встрани от конфликтите и недоразуменията, които ще сполетят други зодиакални знаци. Благодарение на способността си да запазвате хладнокръвие и да се дистанцирате емоционално от ситуацията може да видите решение, което другите не забелязват, и да запазите самообладание в по-критични ситуации. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чар и външен вид, други с артистични умения, а трети със способностите си в дадена област.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти