Трите зодии, които ретроградният Меркурий ще пощади

жена лято
Снимка: iStock

Освен че през август ставаме свидетели на две суперлуни, отново настъпва време за ретрограден Меркурий и всички характерни за него неща – недоразумения при пътуване, технически проблеми и неуспешна комуникация.

Този път обратното движение на планетата ще продължи между 23 август и 14 септември. Някои зодии ще почувстват ефекта много силно, докато други ще излязат от хаотичния период относително невредими, пише Bustle.

Приближавайки към края на лятото, вероятно планирате някое морско бягство в последната минута. По-голямата част от координирането вероятно се случва в груповия ви чат, но тъй като ретроградният Меркурий обикновено засяга всички неща, свързани с пътуването, технологиите и комуникацията, не се изненадвайте, ако срещнете проблеми при достигането до своята дестинация.

Като се има предвид това, ако пътувате с представител на някоя от тези три зодии, има голям шанс плановете ви наистина да се осъществят без проблеми. Според астролога Брила Самай знаците, които ще бъдат най-малко засегнати от космическото събитие, могат да благодарят на „почти магическата си способност“ да запазят самообладание. Макар ретроградният Меркурий да не е лесен за никого, поне тези късметлии могат да се отпуснат, знаейки, че ще се справят по един или друг начин.

Ако се надявате да си починете този месец, вижте дали сте сред най-малко засегнатите от ретроградния Меркурий зодии според Bustle.

Трите зодии, които ще излязат невредими от ретроградния Меркурий

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти