Новолунието в Козирог ни призовава да поемем юздите на успеха: какво да очаква всяка зодия

новолуние
Снимка: iStock

На 23 декември Луната преминава в Козирог, насърчавайки ни да приключим списъците си със задачи в последния момент и да набележим цели за 2023 г.

Независимо дали за някои отминаващата година е била хаотична, целта на декемврийското новолуние е да се подготвим за успех и да поемем предизвикателства. И няма по-подходящ момент това да се случи от сезона на Козирога, който е в разгара си, разказват от Elite Daily.

Този знак ни напомня, че за да стигнем до мястото, където искаме да бъдем в живота, трябва да посрещнем дълга, отговорностите и новооткритите правила с отворени обятия. Въпреки че действането по учебник невинаги е вълнуващо, то гарантира успех - а новолунието в кардиналния земен знак на Козирога насърчава всички ни да стегнем юздите, за да постигнем целите си.

Тъй като луната се счита за слабо разположена или в ущърб в Козирог, през това време емоционалните импулси вероятно ще бъдат посрещнати със съпротива. Дори това да не е идеалният период за открито изразяване на чувствата, ще можем да взимаме решения с ясна, логична мисъл, вместо с ирационална.

Новолунието на 23 декември ще образува квадрат с Юпитер в Овен, а това непременно ще се превърне в точка на конфликт между натрапчиви действия и бдителност, карайки всеки знак да взема решения на момента.

В галерията вижте как всяка зодия ще бъде засегната от декемврийското новолуние:

Как ще се отрази декемврийското новолуние на всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти