Лунното затъмнение в Телец осветява всичко скрито и ни показва верния път: какво да очаква всяка зодия

Пълнолунията са време за освобождаване и отказване. Ако имате излишък в живота си, това е моментът той да се отървете от него. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна практика, пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем.

Пълнолунното лунно затъмнение в Телец на 8 ноември е голямо астрологично събитие, предвещаващо дългоочаквания край на сезона на затъмненията. Казано по-просто, това пълнолуние ще доведе до дългоочакваните резултати от вашите романтични и финансови инвестиции.

Темата на това пълнолуние е справедливостта и равнопоставеността, което може да накара някои хора да се чувстват нервни около теми, управлявани от Венера, като любов, пари и красота.

Няма нужда да се страхувате от това, което ви кара да се чувствате добре, нито трябва да проектирате лоши чувства върху хората, които се отдават на удоволствието, стига те да не причиняват съзнателно вреда.

Това пълнолуние се случва, когато Венера - управляващата планета на Телец - е в зодиакалния знак на Скорпион, така че оценяването на радостта във всичките ѝ форми може да бъде трудно постижимо. Венера е в ущърб на Скорпион, което означава, че отнема малко повече време, за да обработи щастието. Вместо чисто блаженство, страхотните преживявания могат да бъдат горчиво-сладки. Продължителната и сложна скръб може да се появи въпреки опитите да се отрече съществуването ѝ - бъдете нежни със себе си по време на това затъмнение!

В моменти на тъга помнете, че сте заобиколени от хора, способни да ви чуят, видят и разберат. Може да имате моменти по време или в дните след това пълнолуние, в които се борите с гняв или тъга. Ако е така, бъдете спокойни и направете каквото трябва, за да успокоите болките, неволите и тревогите си.

Разберете как това лунно затъмнение ще повлияе на зодията ви:

Какво да очаква всяка зодия от лунното затъмнение в Телец

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти