Луната е в знак Риби: Близнаци, Дева, Стрелец да внимават!

Луната е в знак Риби: Близнаци, Дева, Стрелец да внимават!
Снимка: netinfo

На 7 декември в 11:03 часа Луната променя фазата си – фаза Първа четвърт.

Напрежение ще се чувства както в личен план, така и в обществено-политическия живот. Денят е по-благоприятен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Вашата интуиция и засилена чувствителност ще ви помагат да взимате правилните решения във важните моменти. Контактите ви ще са по-ползотворни, а изявите ви – по-успешни. По-неблагоприятен може да бъде денят за родените вече през втората декада на знаците  Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Освен, че Слънцето и Луната са в неблагоприятен аспект, Слънцето в Стрелец съвпада с планетата на ограниченията и трудностите Сатурн и заедно те аспектират Луната в Риби.

Тези тежки аспекти бележат следващите 7 дни като доста трудни за вас. Възможни са конфликти с висшестоящи или с контролни органи, ограничения и затруднения в делата и взаимоотношенията. Не са изключени и грижи с възрастни роднини или с родител. В по-лек вариант може да имате твърде много работа и ангажименти, които да ви натоварят физически и емоционално.

Работещите в строителството, в мините, по границите на страната и т.н. трябва да бъдат по-внимателни за инциденти пред тази една седмица – най-вече на 7, 9 и 14 декември.

В световен план съществуват звездни предпоставки за опасност от инциденти в мини, в планината, атентат или падане от власт на управленска фигура, размирици в уязвимите райони, проблеми по границите с бежанци, природен катаклизъм и т.н. 

Автор: Марги Паскалева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти