Луната е в Лъв - днес след 15:13 ч. трябва да обърнем внимание на няколко неща!

Луната е в Лъв - днес след 15:13 ч. трябва да обърнем внимание на няколко неща!
Снимка: Thinkstock

Луната е в знак Лъв – Когато Луната е в този знак, винаги се появяват възможности за разкриване на творческите способности и потенциал.

Такива дни са благоприятни за разходка из дворци, отиване на театър, посещение на ювелирни магазини. Предметите на разкоша могат да доставят радост за дълго време.

Подходящо за развлекателни и увеселителни мероприятия. Откриват се възможности за личностна изява, за привличане на вниманието към себе си.  В 12-ти лунен ден, който започва от 15:13 часа и продължава до 16:18 часа на следващия ден. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове, пише Блиц.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Снимка: Thinkstock

Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм. Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Снимка: Gettyimages/Gulliver

Бизнес – Финансовите операции могат да бъдат успешни само при условие, ако определена част от парите отидат за благотворителност или спонсорство на духовни мероприятия – строеж на църковен храм например. Парите сега работят само за духовност, благотворителност и нищо друго. Твърде полезно за бизнеса е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат.

Прочетете още:

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа каква майка си

Кои са зодиите, между които любовта е обречена?

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти