Луна в Риби: зодиите Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще имат късмет!

Луна в Риби: зодиите Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще имат късмет!
Снимка: netinfo

В 06:32 часа българско време на 6 декември Луната преминава във водния знак Риби, където ще транзитира до 12:15 часа на 8 декември 2016 година.

През следващите два дни и половина Луната в Риби ще оказва влияние върху нашето емоционално състояние, реакции и сензитивност, пише астрологът Марги Паскалева в сайта astroamor.wordpress.com.

Ще бъдат засилени вярата и интуицията ни, ще сме по-състрадателни и чувствителни към нуждите на хората.

Рибите са много чувствителни по природа и зависими от атмосферата в обкръжението си. Затова през следващите дни за нас ще е важно да сме в спокойна и уютна обстановка. Това, от което трябва да се предпазваме, е измами, кражби и интриги.

Не е препоръчително прекаляването с алкохол. Избягвайте ваксинации, поставянето на упойки и контрастни вещества по време на медицински изследвания и интервенции, ако сте чувствителни и склонни към алергии.

На 6 декември Луната в Риби образува първо благоприятен аспект с Меркурий в Козирог, а по-късно съвпада със собствения си планетен управител Нептун. Аспектът с Меркурий ще подобри комуникациите, договарянията в бизнеса и политиката. Благоприятства ученето, пътуванията, писането и изразяването на мнение под различни форми.

При Луна в Риби сме склонни към повече разсеяност, но родените под знаците и особено през първата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще се радват на ползотворни контакти, на разбирателство с околните и на добри резултати от работата си. Добър ден за срещи с приятели и роднини, за разкриване на тайни и мистерии.

Луната в Риби е с неблагоприятно въздействие за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Може да бъдете с понижена енергия, да се чувствате по-напрегнати и разсеяни в ежедневието. А може да бъде и по-конфликтен деня ви, затова избягвайте коментари и критика зад гърба на другите, вършете задълженията си по-прецизно.

Снимка: netinfo

Не се претоварвайте с работа, тъй като енергията ви е променлива и недостатъчна. Съвпадът на Луната с Нептун във вечерните часове ще оказва по-неблагоприятно влияние върху организма и поведението при прекаляване с алкохол или наркотици – планетата Нептун и знакът Риби се свързват със зависимостите, с алкохола и опиатите. На празник е като на празник, но на този ден трябва да се внимава с тях, тъй като опасността от коматозни състояния при този съвпад е завишена, особено за подрастващото поколение.  

На 7 декември в 11:03 часа Луната променя фазата си – фаза Първа четвърт. Какво ще се случи тогава, четете ТУК >>>

Автор: Марги Паскалева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти