Любовни емоции за Телците, пари за Козирозите, вдъхновение за Овните

Любовни емоции за Телците, пари за Козирозите, вдъхновение за Овните
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 3 до 9 август) според най-точния и плашещо верен хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица вероятно ще се наложи да укротите малко устрема си, да забавите темпото и да обърнете повече внимание на важните неща в живота си - човек, на когото държите, проект от особено голямо значение, или творческо занимание. Сами разбирате, че ако постоянно гоните дивото и всяка нова възможност ви привлича, ще пренебрегвате истински значимото и няма да може да изградите нещо трайно. Периодът ще бъде по-предизвикателен за тези от вас, които са по-активни и са свикнали постоянно да правят нещо, защото ще имат усещането, че нещо все ги спира или забавя.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица емоционалните ви преживявания ще бъдат доста интензивни. Причината вероятно ще бъде случващото се в отношенията с партньора ви, ако сте обвързани, с член на семейството или друг човек, който играе важна роля в живота ви. Какви точно ще бъдат преживяванията ви и как ще се чувствате, зависи от това дали другият човек откликва на желанията ви. Ако не сте достатъчно спокойни и сигурни или ако имате усещането, че някаква ваша основна потребност не е удовлетворена, сега трудно ще сдържате безпокойството си и другият човек ще го разбере. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

И през тази седмица много от вас ще бъдат заети с постоянни умувания и разсъждения. Може да претегляте различни възможности, да преценявате „за“ и „против“ и да се лутате в търсене на правилния отговор. За да не се изгубите в морето от въпроси, опитайте се да успокоите ума си и да се доверите повече на сърцето си. Ако се чудите как да продължите дадени отношения например, запитайте се дали се чувствате оценени по достойство от този човек и какви са усещанията ви в настоящето, вместо да преценявате силните и слабите му страни или да предвиждате как ще се развие ситуацията в бъдеще. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е време да покажете и на себе си, и на света около вас, че умеете да цените способностите и дарбите си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот. Ако имате склонност да се подценявате и да приемате по-малко от това, което в действителност заслужавате, вероятно предходната седмица е била предизвикателна за вас и напрегната в емоционално отношение. Продължавате ли да отричате чувствата си, през следващите дни отново има риск емоциите да избият на повърхността. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица е може би една от ключовите в годината, защото във вашия знак е концентрирано голямо количество енергия. Много от вас ще усетят прилив на сили, който ще им даде възможност да вложат повече ентусиазъм в реализирането за целите си. Ще бъдете по-жизнени, по-смели и по-решителни, а това ще ви позволи да свършите повече  работа, отколкото някога преди. Колкото по-отдадени сте на работата и на заниманията си по принцип, толкова по-големи успехи може да очаквате през следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица не е подходяща да слагате начало на нови проекти, така че се концентрирайте върху това, което сте започнали и искате да доведете до успешен край. В този смисъл най-благоприятните дни са четвъртък и петък, защото тогава ще бъдете по-съсредоточени и последователни и трудностите няма да ви попречат да си свършите работата. Някои от вас вече са вдъхновени от промени, които искат да направят, но по-добре отложете конкретната реализация, ако, разбира се, зависи от вас, и използвайте тази седмица за подготовка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица целите за бъдещето ще бъдат във фокуса на вниманието ви и макар че някои от въпросите, които ви занимават, имат отношение към миналото ви, като цяло гледате напред. Септември и октомври ще имате добри възможности да осъществите това, което сте замислили, но сега, особено през тази седмица, трябва да свършите още работа и да си осигурите необходимите ресурси – и като качества на характера, и финансови. Отнесете се отговорно към материалното си положение – сега не е подходящо да давате пари назаем и да харчите големи суми. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица въпросите „Дали обичам професията си?“ и „Дали работя с правилните хора?“ ще бъдат ключови за представителите на вашия знак. Конкретните преживявания и емоциите, които събуждат у вас, ще се филтрират през отговорите на тези въпроси. Някои от вас може да се чувстват обезкуражени, но късметът е на ваша страна и ако през изминалата седмица сте достигнали до някакво осъзнаване, свързано с израстването ви в кариерата и някои служебни контакти, следвайте новата посока, дори тя да изисква да се откажете от нещо или да преминете през известен период на несигурност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица не се очертава особено динамична за вашия знак, така че може да се порадвате на лятното настроение и да вложите енергията и ентусиазма си в любими занимания, почивка и текуща работа. Обърнете повече внимание на близките си хора, най-вече на децата и родителите си. Ако сте от по-активните хора, които кипят от идеи, не изключено някои да ви осенят и през следващите дни, но е по-вероятно осъществяването им да се отложи малко. Засега те ще покълват в ума ви и ще изчакват подходящ момент. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица много от вас ще се занимават с финансови дела – плащане на сметки, преразпределение на пари, банкови операции, уреждане на въпроси, свързани със семейните финанси и бизнес взаимоотношенията. За съжаление, трудно ще установите контрол върху тези парични потоци, защото няма да може да предвиждате съвсем приходите и разходите си и това ще предизвика безпокойство у много от вас. Някои може да получат пари за работа, която вече са свършили, други  - да плащат непредвидени сметки, а трети – и ще дават, и ще получават. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Онова, което се е случвало в отношенията между вас и друг човек през изминалата седмица, ще продължи да отзвучава и през тази и ще занимават мислите ви. Най-важните промени ще бъдат в брачните и партньорските връзки, но не е изключено да бъдат засегнати и други взаимоотношения. Каквото и да сте осъзнали и преживели, сега е моментът да затвърдите започнатото и да довършите процеса. Ако например сте приключили една връзка, ще трябва да приемете раздялата и чувствата, което тя оставя у вас, дори вие да сте били инициатори. Не бързайте да се втурвате към нов човек в опит да ви успокои или да забравите – този подход няма да доведе до нищо добро. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица не е подходяща да предприемате някакви по-решителни действия или да правите по-сериозни промени. Вниманието ви ще бъде насочено към всекидневните домашни и работни задачи и към проекти, които вече сте започнали. Ако се занимавате с изкуство или творческа работа, седмицата ще бъде доста успешна за вас, защото ще вложите сърцето си в това, което правите, и ще пожънете успехи – в понеделник вдъхновението ще бъде с вас, а през остатъка от седмицата ще може да довършите започнатото. В случай че имате да решавате юридически въпроси, сега е моментът да се заемете сериозно с тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти