Каква си според асцендента: зодия Дева - II част

Каква си според асцендента: зодия Дева - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Дева с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Дева:

Дева с Асцендент Везни

Вие лесно спечелвате симпатиите, защото сте добронамерени и действате хармонизиращо на околните. Романтичните връзки са важни за вас, но понякога зад желанието ви да имате връзка стои някакъв комплекс – например необходимостта някой да ви харесва на всяка цена или страхът да останете сами.

Вероятно ви е трудно да отстоявате себе си и да защитавате интересите си. Вместо все да търсите перфектната половинка, работете в посока да станете по-цялостни – така животът ви ще бъде по-пълноценен. За вас симптомите на тялото са зов за осъзнаване и начин да опознаете себе си – затова много от вас се насочват към сфери като хомеопатия и алтернативни форми на лечение.

Снимка: Thinkstock

Дева с Асцендент Скорпион

Вие сте амбициозен човек, който се стреми да достигне върхове в кариерата. Освен че сте добър професионалист, сте надарени със сила воля и решимост, което създава отлични предпоставки за успех. Възможно е в някакъв момент от живота си да заемате обществен пост, да работите за някаква кауза или да се присъедините към политическа партия.

Вашата мисия е не просто да се реализирате професионално, а с работата си да бъдете полезни на другите, да създадете нещо значимо. Вие имате нюх за хората – можете да виждате зад фасадите им и да разбирате защо постъпват по определен начин. Бихте могли да използвате това знание както за да вдъхновявате околните, така и за да ги манупулирате за лични цели – според личната ви етика.

Снимка: Thinkstock

Дева с Асцендент Стрелец

Вие имате силен стремеж да се доказвате и да постигате успехи на професионалното поприще. Искате да извоювате свое собствено място в света, а не да разчитате на семейството си или да се задоволявате с нещо посредствено.

За вас развитието във всяка една област е много важно – ако нямате предизвикателства, не учите нови неща и не вървите напред, ще се чувствате зле и няма да реализирате вродения си потенциал.

Намерете си работа, която да ви вдъхновява и по възможност да ви позволява да пътувате по света и да придобивате нов опит – нещо, което ви доставя удоволствие. С каквото и да се заемете, трудно ще се примирите с второто място – ще искате вие да сте начело.

Снимка: Thinkstock

Дева с Асцендент Козирог

Вие сте перфекционист  - имате много високи изисквания както към себе си, така и към околните. Вероятно ще постигнете много в живота, защото амбицирате ли се за нещо, не се отказвате и следвате целта си.

Самокритичността и строгите ви принципи обаче може да се обърнат срещу вас и дори да доведат до здравословни проблеми, затова се опитайте да бъдете малко по-състрадателни към себе си и да си прощавате за грешките.

Ако очаквате хората около вас да отговарят постоянно на очакванията ви и да спазват вашите правила, може да останете разочаровани – те никога няма да бъдат толкова добри, колкото искате или колкото сте вие. За да си спестите проблемите, старайте се да опознавате хората и да ги приемате, вместо да ги набутате в някакъв стандарт.

Снимка: Thinkstock

Дева с Асцендент Водолей

Вие имате склонност да размишлявате за живота и да определяте кое е „правилно“ и „неправилно“, като често анализите ви са много точно и задълбочени.

Понякога обаче тези разсъждения ви пречат да се отпуснете и да се наслаждавате на настоящето такова, каквото е.  Опитайте се да бъдете малко по-искрени и по-спонтанни – така и животът ви ще бъде по-интересен, и връзките ви ще бъдат по-вълнуващи.

Вероятно ви е трудно да изразявате чувства и да се разкривате пред друг човек, но точно това е урокът ви – да се научите на близост и интимност с друг човек. Възможно е да се страхувате от сексуална близост или точно обратното – да сте обсебени от секса. Може да се реализирате успешно във финансовата сфера или да основете собствен бизнес

Снимка: Thinkstock

Дева с Асцендент Риби

Вие сте романтична душа, която копнее за близост и връзка. Когато обичате, отдавате се напълно, но за съжаление често се влюбвате в неподходящи хора или гледате през розови очила на връзката си.

При някои от вас може да се случва и друго – да копнеете да отворите сърцето си, но практичното мислене да ви пречи. При всички случаи за вас е важно да имате връзка и трябва да се научите да живеете съвместно с друг човек, така че не бягайте от обвързване.

Старайте се обаче да не правите прекалени жертви за другите в стремежа си да им помогнете или от съжаление, защото така отношенията ви няма да бъдат равнопоставени и някой ден недоволството ще излезе наяве.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Какво ново нещо успяхте да започнете да правите от януари 2018?

Абонамент