Каква си според асцендента: зодия Дева - I част

Каква си според асцендента: зодия Дева - I част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Няма хора, които да се стремят към съвършенство така, както представителите на знака Дева.

Те са работливи, старателни и имат необходимост да въвеждат ред – не само в домовете и на работните си места, но и във връзките си, в мислите си, в принципите си, в живота си като цяло.

Хаосът, неяснотите и силните страсти ги объркват и ги правят тревожни.

Може би заради това любовта е сложна за тях – все пак чувствата не се поддават на ред и организация.

Дева с Асцендент Овен

Вие сте много стриктни във всичко, което правите. Обичате реда и организацията, независимо дали става дума за работа, или за всекидневни задължения.

Трябва да сте подготвени за всичко и не ви става приятно, ако графикът ви се наруши.

Справяте се отлично във всяка област, където се изискват логика и трезва мисъл, но стане ли въпрос за емоции и страсти, става голям хаос и изобщо не се чувствате в свои води.

Има риск да се превърнете в работохолици - внимавайте, защото прекаленото натоварване може да бъде за сметка на здравето ви. Много от вас се вълнуват от теми като здравословен начин на живот и алтернативна медицина.

Дева с Асцендент Телец

Вие се справяте чудесно с изискванията на материалния свят, тъй като сте здраво стъпили на земята и мислите практично. Вероятно от доста добри в своята професионална област, тъй като сте доста старателни – работите прецизно и с нужното внимание.

Справяте се добре с парите и харчите предпазливо. Понякога обаче така задълбавате в подробности, че може да станете досадни за околните или да забравите кое е най-важното.

Обичате удоволствията и честичко си ги доставяте, освен ако не прекалите с работа, което изобщо не е добре за вас, тъй като може да ви разболее. В любовта сте доста страстни – плътските наслади ви привличат.

Дева с Асцендент Близнаци

Вие сте любознателна натура, обичате да изучавате различни неща, да ги анализирате и да правите изводи. Постоянно учите нови неща и се стремите към самоусъвършенстване – личностно или професионално.

Това ваше качество вероятно идва от семейството – вашите родители са насърчавали желанието ви да се образовате и да се развивате. Нуждаете се от интелигентен партньор, с когото да споделяте мисли и идеи.

Понякога може би е добре да не мислите толкова много, за да ви остава време да живеете – малко повече приключения ще ви дойдат добре. Лесно се адаптирате към промените – когато възникне проблем, търсите практично решение и това ви помага да продължите напред.

Дева с Асцендент Рак

Вие се чувствате добре, когато можете да сте полезни на другите – чрез работата си или като обгрижвате близките си. Обичате да сте сред хора, харесва ви да общувате, а нищо чудно и да се реализирате в сферата на комуникациите.

Усещате от какво имат нужда околните и знаете как да задоволите изискванията им, заради което бихте могли да станете търговец или да се насочите към помагащите професии.

Има обаче риск да се посветите на другите до такава спепен, че да пренебрегвате себе си и своите потребности. Старайте се да не го правите – за да имате сили да се грижите за хората, трябва да се грижите за себе си.

Дева с Асцендент Лъв

Вие се стремите към комфорт и материално благополучие, а някои от вас - и към лукс. Не сте от хората, които се задоволяват с малко – имате склонност да придобивате още и още.

Повечето от вас нямат основание да се притесняват за финансите си – парите са важни за вас и знаете как да ги пазите. Животът ви ще бъде по-смислен и удовлетворяващ, ако не очаквате от някой друг да ви осигурява комфорт и сигурност, а разчитате повече на себе си. Развивайте природните си дарби и парите ще дойдат.

Всъщност, една от тези дарби вероятно е умението ви за работа с пари. Възможно е да се чувствате по-добре, ако развиете собствен бизнес, вместо да работите за другите.

Дева с Асцендент Дева

За вас е много важно да се утвърдите в професията си. Колкото по-добри ставате и колкото повече ви ценят, толкова повече нараства и самочувствието ви. От малки сте много дисциплинирани и подредени – понякога дори ставате педантични.

Към себе си сте изключително критични. Любовният ви живот обаче е доста объркан – доверявате се на грешните хора, заблуждавате се и често се възползват от вас, защото не знаете как да сложите граници.

Може би ще ви се отрази добре, ако в любовта станете малко по-практични, а в работата и всекидневния живот да проявявате повече спонтанност, вместо постоянно да въвеждате ред.

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Дева с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти