Днес и утре Луната е статична в Дева - за какво да внимаваме!

Днес и утре Луната е статична в Дева - за какво да внимаваме!
Снимка: Thinkstock

От 19:41 часа българско време на 22-ри до 21:42 часа на 23 ноември Луната в Дева е „без курс“.

Този така голям интервал от време е неблагоприятен за важни действия и начинания, за взимане на дългосрочни решения и подписване на договори, за поемане на какъвто и да е риск.

Ако искате да имате бърз достъп до всички интересни и вдъхновяващи статии всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!

В такива часове Луната не прави мажорни аспекти с другите планети и си представете как се рее летящ в небето балон. А това на нас се отразява на концентрацията, на реакциите, на емоциите и психиката ни.

Възможни са разсеяност и допускане на грешки, съответно от тях могат да последват инциденти или конфликти. Желанията и емоциите ни могат да са по-трудни за контролиране, да се усеща дисхармония в обкръжението.

Денят е благоприятен единствено за рутинни, добре познати ни дейности, които можем да вършим машинално – без особена концентрация. 

23 ноември е по-неблагоприятен като цяло ден за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. По-спокоен и благоприятен ще бъде за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог, стига да не предприемате важни действия и дела.

Не забравяйте, че през целия ден Луната е „без курс“ и денят за такива неща е неефективен. Започнати начинания и действия при Луна „без курс“ нямат шанс да се развият в бъдеще и за успех.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти