Хаосът тепърва започва: 4 планети едновременно ще бъдат ретроградни през октомври

планети космос
Снимка: iStock

Самото споменаване на думата „ретрограден“ вероятно предизвиква спомени за закъснение за важна среща, загуба на портфейл и още много други злополуки. Ако и преди сте си патили от ретроградни планети, вероятно вече сте се научили да планирате предварително, а може би дори вече сте потърсили кои планети ще бъдат ретроградни през този месец. За съжаление, можете да бягате, но определено не можете да се скриете!

От друга страна, ретроградите далеч не са толкова страшни, колкото звучат, и понякога страхът от тях може да се окаже самореализиращо се пророчество. Това, което се случва, е, че планетата претърпява очевидно ретроградно движение (тъй като планетите не се движат назад по своята орбита буквално, а просто изглежда така от нашата гледна точка на Земята). В астрологията ретроградата обръща енергията на тази планета навътре и изважда наяве недовършени дела от миналото.

Ретроградата може да бъде и красиво, перспективно и дори продуктивно преживяване. Тя може да ви даде шанс да се върнете към проекти, които може да сте изоставили, и накрая да си дадете шанс да ги доведете до край. Може да ви даде възможност да се съберете с отдавна изгубен приятел или бивш, с когото сте били в сложни отношения. Вярвате или не, ретроградата може да ви даде цялата близост, която сте жадували.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни този октомври:

Кои планети ще бъдат ретроградни през октомври

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти