Близнаци, не бягайте от истината! Овни, бъдете по-разумни. Деви, не взимайте бързи решения.

Близнаци, не бягайте от истината! Овни, бъдете по-разумни. Деви, не взимайте бързи решения.
Снимка: Instagram

Дойде утрото на новата седмица (20 - 26 юни) и е време за традиционния ни седмичен хороскоп, изготвен лично  от от нашия астролог Йоана Йорданова.

Сигурни сме, че го следите с голям интерес, затова преминаваме направо към предизвикателствата, които предстоят пред 12-те зодиакални знака в следващите 7 дни:

Овен 

През тази седмица основната препоръка към вас е да бъдете разумни и по-разсъдливи. Не е нужно да казвате първото, което ви дойде наум, дори да сте убедени, че сте прави, тъй като има вероятност да не сте избрали подходящия начин на изразяване. Ако искате другите да ви разберат, първо анализирайте, подредете мислите си и тогава се изказвайте.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица бъдете по-внимателни, ако подписвате договори или поемате ангажименти, защото има риск поради разсеяност да не забележите нещо важно. Ако все пак се наложи да изпълнявате някакви задачи, направете го от сряда нататък. Не поемайте излишни рискове, що се отнася до пари и собственост – по-добре нещата да се случват по-бавно, но да не допуснете някоя грешка, за която после ще съжалявате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви динамична седмица, в която разговорите с околните – лични и делови, ще заемат централно място. Ще успеете да влезете в ролята на добри комуникатори и да докажете, че истината се ражда в диалога. Едно е сигурно – през тази седмица едва ли ще успеете да избягате от истината, дори тя да не ви е особено приятна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще изпитвате по-голяма потребност да сте в компания и ще търсите внимание от любимия си човек или от други близки хора. Някои от вас може внезапно да станат по-любвеобилни. Ще искате да се грижите за любимите си хора и да им помагате с каквото можете. Звездните влияния обаче ви дават и чудесна възможност да се погрижите за още един важен човек – за себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Препоръката към вас за тази седмица е да организирате работата и всекидневието си така, че да обърнете внимание на важните неща. За да го постигнете, ще трябва да определите кое е ваш приоритет и не да поемате до безкрай ангажименти и отговорности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Предстои ви интересна седмица, през която ще имате възможност да внесете подобрения в някаква област от живота си и да сложите по-добър ред там, където е нужно. Ще анализирате, ще водите диалози сами със себе си и вероятно ще се наложи да подредите по друг начин задачите и приоритетите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица може да си спестите някои самозаблуди, дори и неприятности, ако подлагате на съмнение изводите, до които стигате. Направете го особено през първите 2-3 дни на седмицата, когато има най-голям риск да си въобразите нещо, а после да се окаже, че не сте били прави. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица е възможно да се появи разминаване в желанията – може вие да искате едно, а човекът до вас – друго; може вие да си сте си поставили определена цел, но хората, с които работите, да не ви съдействат. Каквато и да е конкретната ситуация, със сигурност ще трябва да положите повече усилия, за да се разбирате с околните и да постигнете съгласие по определен въпрос. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Предстои ви една наситена с преживявания седмица. Някои от вас ще приемат събитията като приключения, други ще откриват в тях предизвикателства, но при всички случаи няма да скучаете. През следващите дни ще проявите с пълна сила типична за вашия знак черта – склонността си да търсите истината за нещата и да я изричате. За съжаление, при някои от вас тази склонност може да доведе и до някои проблеми – всички знаем, че често „от истината боли“. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица търпението на много от вас ще бъде поставено на изпитание, защото има голяма вероятност събитията да не се развиват по план или някой да не оправдае очакванията ви. Звездните влияния ви предизвикват, не за да ви бъде трудно, а за да усвоите някои важни умения – например, да приемате онова, което не бихте могли да промените, да се адаптирате към промените и да сте по-толерантни към околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

За вас по-приятната част от тази седмица ще бъде от четвъртък нататък. През първите дни на периода е възможно да срещнете повече спънки и съпротива отвън – например колегите ви да не одобряват това, което правите, деловата кореспонденция по някакъв въпрос да стигне до задънена улица или да си губите времето с разрешаването на излишни конфликти и недоразумения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица бъдете по-бдителни от обикновено, защото рискът да допуснете грешка е повишен. Преди да изпратите имейл, прочетете го внимателно и го редактирайте; ако някой ви предлага нещо, не бързайте веднага да се съгласявате; проверявайте дали сте изключили електроуредите и не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти