Астролози съветват: Днес след 15:20 не взимайте важни решения!

Астролози съветват: Днес след 15:20 не взимайте важни решения!
Снимка: Thinkstock

На 22 март напрежението продължава и дори се повишава в обществото, а и в личен план за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада.

Луната съвпада с планетата Плутон, имаща отношение към тежките необратими процеси, манипулациите, голямата власт, тежките криминални престъпления и изобщо към въпросите за началото и края.

Заедно те активират кардинален таоквадрат с Юпитер във Везни и с Уран в Овен.

Денят е енергийно тежък и дава заявка за сериозни повратни моменти и противоречия.

Звездите създават предпоставка за тежки политически „битки“ и конфликти на най-високо ниво, свързани с нарушения на законите, злоупотреби с власт или пари, секс скандали с известни личности и т.н.

В мунданен план се повишава опасността за земни трусове и други природни катаклизми, нарушения на водо- или топлоподаванията / спукване на тръби / запушване на канализации, пропадане в шахти и дупки, хакерски интернет атаки, експлозии, терористични нападения или прояви на агресия от страна на лица с психични отклонения и зависимости, за по-тежки транспортни инциденти и т.н.

Снимка: Thinkstock

Особено внимателни трябва да бъдат работещите в мините и на строежите, планинските спасители и планинарите в планините, полицейските служители, както и всякакви други работещи под земята работници. На този ден Луната няма нито един благоприятен мажорен аспект, по все пак позицията ѝ в земния знак Козирог е по-благоприятна в емоционално отношение и в здравословен план за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. При вас нещата ще се случват малко по-лесно и във ваша полза, но имайте предвид тежките за деня звездни разположения, тъй като това е общ хороскоп, изработен само на базата на аспектите между Слънцето ви и Луната.

Снимка: Thinkstock

В часовете от 15:20 на 22-ри до 04:28 часа на 23 март Луната е „без курс“. Свършете по-важните дела и срещи или решения до 15:20 часа. След този час не е благоприятно да се предприемат нови начинания или взаимоотношения, рисковани действия, подписването на важни договори и споразумения. В този интервал от часове е добре да се вършат главно рутинни дейности и да почивате активно, без психически или физически натоварвания.

Снимка: Thinkstock

Автор: Марга Паскалева

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти