Астро прогноза за седмицата: Марс, Венера и Плутон внасят напрежение в любовта и риск за финансите

Във вторник Марс преминава в знака на Водолея и това коренно ще промени енергията за всеки от нас, предупреждава Вихра в ефира на „На кафе“.

Водолеят е свързан с колектива, приятелството и връзките между хората. Така че до 22-ри март, докато планетата преминава през този знак, екипната работа и сътрудничеството излизат на преден план.

Марс във Водолей е възможно също да пробуди желанието ви за повече свобода и автентичност. Ако имате желание за по-нестандартен подход към проблеми и ситуации, доверете се на интуицията си.

В най-романтичния ден, 14 февруари, сряда, ни очаква един доста труден аспект – Плутон е в началото на Водолея и всяка планета, която преминава и влиза във Водолей, преминава и през Плутон. Затова и когато Плутон и Марс се съединят, може да очаквате много силни емоции, импулсивни изблици и ревност. Не се поддавайте на гняв и манипулации и давайте повече свобода на партньора си.

Астрологичната обстановка става още по-напрегната в четвъртък и петък, когато и другата планета на любовта – Венера, се засича с Марс и Плутон.

Тъй като планетата Плутон е свързана с кризите, трансформациите и заблудите, съвпадът с Венера и Марс насочва към такива проблеми именно в романтичните взаимоотношения. Имайте предвид, че Венера остава във Водолей до 11-и март, затова бъдете особено внимателни в отношенията и финансите. През този период избягвайте необмислените и важни покупки, съветва още Вихра.

Най-застрашени от този сложен аспект са фиксираните знаци, особено родените в началото на сезона: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Седмицата може да завърши с леки проблеми в комуникацията и пътуването, затова бъдете внимателни и планирайте внимателно, ако ви предстои път.

Какво още сподели Вихра в „На кафе“ за всичко, което очаква 12-те зодии през седмицата, чуйте във видеото. А ако все още не сте прочели специалния седмичен хороскоп за всяка зодия на Edna.bg за този вълнуващ и опасен период, вижте го в галерията:

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти