Ако всички зодии празнуваха Нова година заедно…

нова година 2021
Снимка: Istock

Сигурно имате представа как ще протече посрещането на Новата 2021-ва година при вас, но може би никога не сте се замисляли какво би било, ако всички зодии празнуват заедно на едно и също място 31 декември…

Освен че ще бъде епично и паметно събитие, нека си представим какво потенциално може да се случи в новогодишната нощ (все пак няма нищо сигурно на този свят, какво остава, когато приключението включва всички зодиакални знаци).

Овенът отдавна ще е решил къде и как ще се празнува новогодишния купон. Всичко, което е възможно, ще бъде под негов контрол… дори и това, което не е. Не е ясно кой все пак е излязъл победител от спора какво да се хапва на 31 декември между него и Козирога - все пак два остри… рога брашно не мелят, само спорят за какво да го използват - за ябълков сладкиш или кекс.

нова година
Снимка: Weheartit

Телецът е започнал да празнува и се е отдал на пиршество още преди да е дошъл 31 декември. В редките моменти, когато устата му не е заета да трансформира храната в пълнеж за стомаха, той тайно минава покрай празничната маса и прави опити да я направи минималистична по отношения на лакомствата по нея. Не може да му се отрече, че мисли за нивата на холестерол на останалите 11 зодии.

Близнаците, дори и цели двама, пак не са успели да приключат с техните задачи и ангажименти по новогодишното празненство. Докато се опитват да жонглират с всичките неща, успяват да намерят време и да се скарат с някого, че украсата не е точно така както трябва да бъде според тях.

нова година
Снимка: Weheartit

Ракът пък е разперил крака и всевъзможни други крайници, за да помага на всички там, където може. Стреми се да създаде идеалната атмосфера, за да са доволни и щастливи всички. Е, изпитва трудности по отношение на Близнаците, защото дори те не са особено сигурни какво искат.

Лъвът наблюдава всички от високо и се намесва само там, където е убеден, че си заслужава. Най-важните решения – от това какви ще са късметите за новогодишната баница през каква музика ще се слуша до колко и какви фойерверки ще има. Дреболиите като спора между Козирогa и Овенa са под нивото му.

нова година
Снимка: Weheartit

Девата следи дали всичко е изрядно и оптимизирани ли са всички дейности по подготовката. Дали са избрани най-изгодните оферта за подаръци и беше ли нужно да се купува толкова много коледна украса, са част от мислите на Девата. Е, все пак практичността над всичко.

Везните трескаво са се отдали да създават красота и празнично настроение. Всеки един детайл по подготовката трябва да е естетически издържан. Точно заради това след като Близнаците бързо и непохватно са подредили приборите на масата, Везните минават и оправят до съвършенство всичко това. Някои казват, че красотата ще спаси света – със сигурност това са Везните.

Скорпионът е този, който предлага нестандартните идеи за новогодишната нощ и често остава неразбран от останалите. По време на подготовката ще се опитва сам да върши своя списък със задачи. Той си е самодостатъчен и е почти сигурен, че може да празнува Нова година и сам, но по стечения на някакви обстоятелства е заключен в този текст с останалите 11 зодии.

Стрелецът се е отдал отново на емоции и спонтанност – решава, че в последния момент трябва да купи допълнителен подарък за някого и то веднага. Затова и малко преди празненството, той се отправя на приключение, за да го намери, вместо да помогне на останалите за подготовката на празничната нощ.

Козирогът, след като е излязъл от спора с Овена, се отправя към следващия, защото един никога не е достатъчен. Той не мисли за подаръци, защото още в края на лятото е купил за всеки по нещо и сега му остава единствено да напомня, че той знае всичко и го прави повече от прекрасно.

Водолеите отказват да помагат на останалите, просто защото за тях по-важно от личното им удоволствие и наслада няма. Не дават съвети или насоки, а само стоят отстрани и чакат трапезата да е готова, за да могат да седнат и да започнат да се чудят защо въобще има още 11 зодии, при положение че неговата е напълно достатъчна и независима.

Рибите досега са спали, отпочинали са и са готови да седнат на готовата маса. Разбира се, в средата на нощта те ще се оттеглят за бърза новогодишна дрямка, в която да помечтаят, за да могат в полунощ да посрещнат новата година. И после евентуално пак да си полегнат.

Редактор: Росица Костадинова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти