4-те зодии, които ще се обадят на бившите си до края на карантината (или вече са го направили)

връзка
Снимка: iStock

Образът на бившия приятел, с когото се разделихте не много отдавна, се прокрадва в живота ти, когато най-малко очакваш. Ако в момента си необвързана дама и спазваш всички ограничения, които препоръчват здравните власти в тези тревожни времена, вероятно си прекарала последните няколко седмици предимно в компанията на самата себе си. И си се сблъскала с този образ многократно.

Някои изтриват спомена за последната си връзка за времето, което им е необходимо да заредят телефона си. А други се нуждаят от месеци. Това не ги прави слабохарактерни, напротив - те са дали прекалено много и са чувствали прекалено силно, за да се върнат към миналото си Аз толкова бързо. 

двойка връзка любов
Снимка: iStock

Да мислиш често за последния мъж в живота ти по време на карантина и при нормални обстоятелства са две различни неща. Сега се чувстваш сама, осъзнаваш колко важна е за теб редовната пълноценна комуникация с някого.

И ако на няколко пъти си била на косъм да набереш номера, който така и не успя да изтриеш от телфона си, вероятно астрологията също има пръст в това. Виж в нашата галерия кои са четирите зодии, които се справят най-трудно със самотата по време на самоизолация.

4-те зодии, които ще се обадят на бившите си до края на карантината

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти