Малинови кетони - чудодейно решение за отслабване?

Малинови кетони - чудодейно решение за отслабване?
Снимка: Thinkstock

След коледните и новогодишни празници със сигурност във вас се е загнездило леко чувство на вина за това, че сте преяли, препили и тотално развалили хранителния си режим.

Може би сте си обещали, че тази година ще започнете да спортувате по-активно, но сега, когато е студено и се стъмва рано, а вие сякаш още не сте си отпочинали след всички празници, това обещание ви се вижда тежко за изпълнение.

Едно е сигурно – не сте единствените, които се чувстват така. Това се доказва и от факта, че в момента има бум на търсенето и предлагането на интересно средство за отслабване.

Става въпрос за малинови кетони.

Това са химични съединения, на които се дължи така приятния и силен аромат на малините. Оказва се, че кетоните от тези плодове се отразяват изключително благоприятно върху организма и спомагат за отслабване. Те влияят директно върху мастните клетки и помагат за бързото изгаряне на мазнините.

Проблемът обаче е в това, че в един килограм малини има от един до четири милиграма кетони. Затова широко се използва синтетичната версия, предлагана на таблетки.

Малиновите кетони в момента са залели целите Съединени щати, където наднорменото тегло се превръща в национален проблем.

Дори доктор Оз от шоуто на Опра препоръча продукта за тези, които желаят да свалят няколко килограма.
Дали обаче наистина малиновите кетони са решението на проблема с мазнините?

Според Ан Ашуърт – говорител на британската диетологична асоциация, няма сигурни научни доказателства за чудодейната сила на кетоните.

Тя твърди, че до момента не са проведени достатъчно надеждни медицински тестове, които да докажат със сигурност, че продуктът е надежден при отслабващите.

"Още не сме сигурни колко безопасни са катоните и какви точно са страничните ефекти. Хората искат бързо действащи решения, особено в този момент от годината. Но когато става въпрос за сваляне на килограми, нищо не може да измести по надеждност диетата и спорта."

Това споделя Ан и ние няма как да не я подкрепим. Не разчитайте на една таблетка дневно да реши проблемите ви с магическа пръчка.

Може да звучи чудесно да отслабваме и да поддържаме хубава фигура, докато си седим на дивана вкъщи, но това е утопия. Разнообразното хранене и спортът са ключът към решението на проблемите с килограмите.

Ако все пак решите да се доверите на малиновите кетони, то лесно може да си ги поръчате онлайн. Интернет пространството е пълно със сайтове, които предлагат продукта, а често доставката е безплатна. Почти навсякъде ще прочетете, че поради големия интерес количествата са ограничени, както и ще намерите промоционални пакети - три опаковки с -20% и други подобни.

Дали ще се доверите на кетоните и ще ги тествате като метод за отслабване, е ваш избор, ние не можем да ви обещаем, че те ще дадат положителен ефект.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти