Голяма награда за колегите ни от Vesti.bg

Голяма награда за колегите ни от Vesti.bg
Снимка: Личен архив

С гордост искаме да ви споделим, че на снощната церемония по връчването на наградите на БГ Сайт Vesti.bg получи голямата награда в категория „Медии“.

Споделяме ви това, тъй като Edna.bg и Vesti.bg са част от портфолиото на Нетинфо, а както може би някои от първите ни читатели си спомнят – Edna стартира като категория на Vesti, преди да се отдели като самостоятелен сайт половин година по-късно.

Конкурсът БГ Сайт се провежда за 15-та поредна година. Отличието "Най-добър медиен сайт" за 2014-а бе връчено от PR-специалиста Максим Бехар на Лъчезар Иванов – продуктов мениджър на Vesti.bg.

Господин Иванов благодари на редакторите на сайта и на целия екип, който се грижи за продукта, а Edna.bg се присъединява към думите му и поднася искрените си адмирации към нашите колеги, които се трудят наистина от тъмни зори до късни доби (понякога и денонощно дори), за да предоставят не просто най-актуалните новини от обществено значение, както и най-любопитната информация от всички сфери.

Радваме се да отбележим, че и други добри партньори на Edna.bg получиха отличия на тазгодишната церемония, а именно – Уча.се бяха наградени за трета поредна година като Образователен сайт номер 1, а издателство „Колибри“ получи отличие в категория Култура и изкуство, както и Pravatami.bg за Кауза. Събитие. Общност.

Гордеем се, че имаме толкова заслужено отличени партньори!

Трябва да отбележим и още нещо важно от снощното събитие, а именно – основателят и досегашен двигател на БГ Сайт Жюстин Томс официално предаде организацията на Кристалин Чавдаров – създател на образователната организация „Аз мога – тук и сега“.

В благодарствената си реч той заяви, че догодина можем да очакваме един променен БГ Сайт, а мотото, под което ще бъде е Ре-старт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти