Десетки знаменитости пристигат у нас

Ева Грийн
Снимка: Ричард Кърн

Въпреки че по-интересните събития лека-полека отпътуват към местата с пясък и море, все още София не отстъпва фронта по качествени културни преживявания.

Доказателство на нашите думи е и изложбата на американския фотограф Ричард Кърн, чиито снимкови портрети на куп популярни личности ще се подвизават във "Vivacom Art Hall" (ул. "Генерал Йосиф Гурко" 4, раб. вр. пн-нд 10,00 – 19,00) от 5 до 22 юли.

Селекцията от 36 фотокадри е озаглавена "Някои известни хора" и е първата самостоятелна експозиция на щатския творец, като цената за един фотос варира между 2 и 12 хиляди евро. Сред позиралите знаменитости ще видим актрисите Ева Грийн, Клое Севини, Мишел Родригес, актьора Ник Нолти, певците Мерилин Менсън, Ник Кейв и др.

Самият Ричард Кърн също ще присъства на откриването на изложбата, а на 6 юли той ще изнесе лекция със свободен вход от 18,30 часа отново във "Vivacom Art Hall".

Паралелно с арт мероприятието, авторът му ще направи и своеобразен кастинг на български момичета, за да може да включи избраните от тях в бъдещите си проекти.

* Ричард Кърн е роден през 1954 г. в Северна Каролина, а 80-те години на миналия век активно участва в нюйоркската ъндърграунд сцена с редица експериментални филми и еротични фотографии. Неговите фотосесии редовно биват публикувани на страниците на списания като "Вайс" ("Vice"), "Плейбой" ("Playboy") и "Джи Кю" ("GQ").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти