7 години град в цвят

Платена публикация

7 години град в цвят
Снимка: Mall of Sofia

София, готви се за купон на 14 и 15 юни!

Mall of Sofia става на 7 години и по този повод на 14 юни в града ще има три тематични цветни къта за зареждане с положителни емоции.

В зеления кът, разположен на Орлов мост край езерото Ариана, графити артисти ще рисуват „по поръчка“ картини със спрейове.

Картините си остават за вас - може да украсите офиса или дома си с тях за повече цветно насторение. Втория кът с код „жълто“ търсете на площад Гарибалди.

По най-забързаната софийска улица „Граф Игнатиев“ жонгльори и мимове ще донесат празнична атмосфера в дъждовния според прогнозите делник. За приятелите обаче дъждът никога не е бил пречка!

До метростанция Сердика, срещу пл. Св. Неделя, музиканти ще оцветяват настроението на минувачите в мажор.

Ще ги откриете по музиката и яркия син цвят.

Още един - червен кът, ще има на партера в Mall of Sofia, като той ще предложи нещо наистина специално - атрактивно шоу с акробатични изпълнения във въздуха и феерични платна на няколко метра над земята.

На 15 юни цветовете от логото на Mall of Sofia: зелено, жълто, синьо и червено, ще се съберат в „къщата на рожденика“ на бул. „Стамболийски“.

Очаквайте голям купон с всевъзможни изненади, от приятните, разбира се.

Ще ви издадем едната: в мола ще полетят огромни балони, които ще се пукат и от тях ще се изсипе „дъжд“ от малки балончета. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти