Спечели с Edna.bg и TAFT

Спечели с Edna.bg и TAFT
Снимка: TAFT

[Играта приключи в 12:00 ч. на 14.10.2015 г. Имената на победителите можете да откриете ТУК]

Всички си спомняме тази сцена: Жена с дълга, развята коса пристъпва към частен самолет. Косата ѝ е безупречна, въпреки дъжда.

Това са емблематични реклами, които издигат Taft в култ през 80те и 90те години.

Стилно облекло и три световни града за един ден: през 80те рекламите на Taft представят забележителни жени с успешна кариера, пътуващи по света. Посланието попада право в целта. Изведнъж жените започват да се стремят към успех, стил и сексапил. Дори днешното лице на Taft Хайди Клум, все още твърде млада по това време, е вдъхновена от рекламата на Taft.

По време на снимките на последния рекламен клип на Taft Ultimate тя казва: ” Днес чувствам жената на Taft такава, каквато винаги съм искала да бъда”. По тази причина, сега тя дава нова интерпретация на собствените си модели на подражание от ранните рекламни клипове.

Историята на успеха на Taft започва още през 1955г., когато е лансиран като първия по рода си лак за коса на германския пазар. Това прави Taft пионер в стилизирането на косата.

Изразът ”тафтинг” е навлязъл в езика на първите жени от генерацията на Taft като синоним на „оформяне на косата с лак”, така че прическата им да устои на вятър и лошо време.

Със 70 продукта на германския пазар, днес марката е от водещите доставчици на стилизиращи продукти, които се продават в 46 страни.

Започвайки от лак за коса в миналото, сега марката предлага много иновативни типове продукти като стилизиращ гел, спрей гел, паста за коса, вакса, пудра за обем и спрей за защита от топлина.

От естествена и ултра силна до неразрушима фиксация, Taft държи на обещанието си: прическа, която издържа през целия ден! Taft стартира с един класически стилизиращ продукт, но продължава до днес да създава нови продукти.

В магазините вече можете да намерите новите попълнения от серията TAFT Ultimate.

Taft ULTIMATE e най-силната гама на Taft Classic до момента.

Благодарение на тази специална полимерна формула, лакът за коса и пяната осигуряват невероятна фиксация, която дава възможност за създаване на екстремни прически, но с изумителен блестящ ефект.

При новите Taft продукти, първичните и вторичните полимери образуват гладък слой около косъма. Те не само осигуряват много добра фиксация, но също така правят косата кристално блестяща - превъзходна комбинация, която със сигурност ще се превърне в класика.

Освен с новите си продукти, TAFT празнува своя рожден ден и с игра в Edna.bg.

Отговорете правилно на въпроса „Коя звезда е актуалното рекламно лице на TAFT” и можете да спечелите една от 6 чанти Schwarzkopf с продукти TAFT.

Верните отговори и имена, адрес и телефон изпращайте на edna@netinfocompany.bg 

Играта ще продължи от 6.10. (вторник) до 14.10 (сряда), в 12 на обяд. Тогава ще изтеглим на случаен принцип 6 победители от всички, изпратили верен отговор на въпроса на посочения мейл. 

*Организатор на играта е Нетинфокомпани АД. Победителите нямат право да заменят наградата срещу паричната й равностойност. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти