Защо Хайди и Сийл се развеждат

Защо Хайди и Сийл се развеждат
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Раздялата на Хайди Клум и Сийл е вече факт, след като и двамата официално потвърдиха новината. Обяснението е, че те вече не гледат в една посока и пътищата им се разделят.

"Насладихме се на седем години изпълнени с любов, лоялност и щастие, но след дълго търсене на сродните си души, решихме да се разделим. През цялата си връзка ние пазехме изключително уважение един към друг и сега продължаваме да се обичаме, но вече сме различни личности."

Според близки до двойката източници истинската причина за раздялата им е, че Сийл се е променил коренно и не спира да купонясва, докато Хайди си остава вкъщи сама с децата. Освен това професионалните ангажименти на двамата ги заставяли да прекарват много време разделени един от друг.

Неназован източник споделил пред изданието "The Sun", че на практика бракът между Клум и Сийл е приключил още преди месеци.

Очаква се до края на седмицата 38-годишната Хайди да подаде документите за развод като причина за раздялата ще бъдат посочени "непреодолими различния", които са се появили между двамата.

Бракът между един от най-успешните модели на "Виктория Сикрет" и автора на истински затрогващи балади се смяташе за пример за най-успешен съюз между звездни личности. Ето обаче, че не всяка вълшебна приказка може да има щастлив край.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти