Правят нова версия на филма ''Бодигард''?

Дженифър Хъдсън не скри емоциите си, изпявайки I Will Always Love You, на тазгодишните Грами в памет на Уитни Хюстън
Снимка: Getty/Guliver
30-годишната певица и актриса Дженифър Хъдсън най-вероятно ще изиграе главната роля в римейк на филма "Бодигард" от 1992-а, в чиито образ тогава влезе Уитни Хюстън, която намери смъртта си на 11 февруари тази година след злоупотреба с алкохол и антидепресанти.

Според все още неофициална информация именно внезапната загуба на дивата е накарала продуцентите на проекта да ускорят работата по него, за да отдадат заслужена почит към Уитни.

Ако говорим за статистика и цифри, то лентата "Бодигард" донася приходи от над 400 млн. долара, а едноименният саундтрак достига рекордните 42 млн. продадени копия в световен мащаб.

"Няма по-подходящ човек за това превъплъщение от Дженифър Хъдсън, която не еднократно е била спрягана за наследница на Хюстън", допълват редица източници отвъд океана.

Именно тя бе избрана да изпее и емблематичната за Уитни песен I Will Always Love You, с което цялата музикална индустрия почете паметта й на тазгодишната 54-та церемония по раздаването на наградите "Грами".

На 18 февруари пък ще се състои погребението на легендарната изпълнителка в родния й град Нюарк (щата Ню Джърси), като на него ще пеят нейната кръстница Арета Франклин, Стиви Уондър и Алиша Кийс, а актьорът и неин екранен партньор от "Бодигард" Кевин Костнър ще произнесе реч, посветена на Хюстън.

Преди официалната част последно сбогом в тесен семеен кръг ще кажат дъщерята на Уитни, Боби Кристина и нейната майка Сиси.

Сред гостите на траурното събитие ще присъстват Дейвид Боуи, Джей Зи, Марая Кери, Джанет Джексън, Шака Кан, нейната братовчедка Даян Уорик, Опра Уинфри и Бил Козби, а самото то ще бъде предавано по Си Ен Ен (CNN) от 18 часа българско време.

Въпреки че семейството на Хюстън до последно не желаеше на погребението да присъства бившия съпруг на шесткратната носителка на "Грами" Боби Браун, в крайна сметка му е била изпратена покана и той също ще пристигне за службата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти