Ан Хатауей отново на диета

Ан Хатауей отново на диета
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Ан Хатауей се подложила на строга диета, за да може да изиграе ролята на умираща в предстоящата филмова адаптация на романа на Виктор Юго "Клетниците", съобщават британски медии.

Хатауей, която винаги е била със стройна фигура, се ограничавала до 500 калории на ден в усилията си да свали 7 килограма за три седмици. 29-годишната звезда от филма "Дяволът носи Прада" ще изиграе ролята на Фантин в новия филм "Клетниците". Нейната героиня е проститутка, която умира и по-късно се връща като призрак.

Режисьорът на лентата Том Хупър наредил на Ан да свали килограмите за 20 дни, за да започнат снимките на сцените на смъртния одър, съобщава британският в. "Дейли Мирър". За целта актрисата се е подложила на строга диета и хапва само по две ябълки на ден.

"За съжаление тя има само 15-20 дни, за да свали колкото се може повече килограми, до седем килограма, защото досега снимаше сцени, които я показваха в отлична физическа форма и здрава, дори леко закръглена. Не е много приятно, но при всички високобюджетни филми имат стриктни времеви рамки", разкри запознат източник.

Той допълни, че актрисата не само се е подложила на сериозна диета, но има и личен треньор, който работи с нея.

Във филма участват още Хю Джакман и Ръсел Кроу. Снимките започнаха този месец и лентата се очаква да излезе на голям екран през декември т. г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти