Сезонът на Козирога слага ред и ново начало в неспокойните ни сърца: какво да очаква всяка зодия

Козирог мистично
Снимка: iStock

Когато един амбициозен Козирог се реши на нещо, той полага усилия, за да го получи – това може да обясни и мотивацията, която изпитваме по време на този астро сезон, който продължава от 22 декември до 19 януари.

Непоклатимата вяра и прагматичен подход на Козирога към живота ни вдъхновява да работим здраво и да гледаме на нещата рационално, а не емоционално. Тъй като този сезон винаги започва със зимното слънцестоене, освен за размисъл, моментът е подходящ да посеете семената на нови начинания.

Въпреки силните вибрации на този сезон, налице са няколко небесни сътресения. Марс е ретрограден до 12 януари и това ще продължи да отнема от енергията ни, а междувременно Меркурий добавя още драма, започвайки ретроградното си движение на 29 декември. За щастие обаче, има много малко неща, които плашат един авторитетен Козирог.

„Отделете това време за размисъл върху себе си, вгледайте се навътре, отделете време за любов към себе си и завършете годината, като изясните какво искате за следващата“, казва пред Bustle Меган Микелена, астролог и съосновател на коучинг програмата Zenchronicty.

Следващите няколко седмици ще засегнат всекиго по различен начин. Влезте в галерията, за да разберете как сезонът на Козирог 2022 ще се отрази на вашата зодия.

Какво ще донесе сезонът на Козирога за всяка зодия

хороскоп
Снимка: iStock

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти