Редовното практикуване на секс ни пази от доста заболявания

За какво ми е притрябвал този секс
Снимка: netinfo

Вижте до какви положителни резултати водят по-често осъществяваните сексуални пориви.

* Според шотландско изследване сексът намалява кръвното налягане и спомага за прогонването на стреса и напрежението от вашия организъм.

* Правенето на секс един или два пъти седмично увеличава нивото на антителата от групата на имуноглобин А, които подсилват имунитета и ви предпазват от настинки и подобни вирусни инфекции.

* В зависимост от вашите акробатични номера в спалнята, 30-минутна сексуална сесия ще изгори от 55 до 200 калории, което само по себе си не е много, но редовното й повторение ще даде ефективни резултати в бъдеще.

* Всички сме виждали онези филмови сцени, в които възрастен мъж получава инфаркт, докато доказва своята мъжественост върху някоя дама, но истината е, че два пъти секс на седмица понижава риска от сърдечно-съдови заболявания.

* По време на оргазъм в тялото се произвежда хормонът окситоцин, който помага да спим по-пълноценно.

* Заставането в ето тази поза по време на сексуален акт ще подейства тонизиращо на коремната ви и седалищна мускулатура и ще я предпази от по-бързо отпускане.

* Един от най-популярните медици в САЩ д-р Мехмет Оз, който е издал десетки книги и има собствено телевизионно шоу, продуцирано от Опра Уинфри, е на мнение, че редовните креватни изпълнения са способни да удължат човешкия живот с някоя и друга година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти