Най-трудният и най-добрият период за Марая Кери

Напоследък животът й се усмихва все по-често
Снимка: Getty/Guliver

"Бременността бе най-трудният, но същевременно и най-важният момент в моя живот", споделя 42-годишната певица в майския брой на щатското списание за спорт и здравословно хранене "Шейп" ("Shape"), чиято последна корица е украсена с фотография на Марая.

Изпълнителката, продала над 200 млн. копия от албумите си, разкрива как е успяла да свали почти 40 килограма, само година след като роди близнаците си Монро и Марокан.

Въпреки че в момента фигурата на Марая изглежда в чудесна форма, тя разказва, че никак не е било лесно да се раздели със своя обемен силует след раждането.

"Вече съм наясно какво е да водиш битка със стопяването на голям брой килограми и искрено съчувствам на хората, борещи се постоянно с наднорменото тегло", коментира Кери.

Певицата споделя пред "Шейп", че преди да забременее е влизала във форма най-вече с усилени тренировки, но след като е станала майка наблягала основно на диетичния и здравословен хранителен режим, за да изгори излишните мазнини.

Освен това по време на бременността Марая развива диабет, а краката и ръцете й били в постоянни отоци заради задържането на течности.

"Мислех си, че никога повече няма да ходя спокойно, но благодарение на постоянния и усилен труд успях да поправя нещата", допълва изпълнителката.

Преди няколко месеца Марая засне и рекламен видеоклип в подкрепа на Американската асоциация за борба и превенция от сърдечносъдови заболявания.

В професионален план Кери усилено записва и новия си албум (15-ти поред) в студиото на хип-хоп изпълнителя и продуцент Джърмейн Дюпри, с когото тя работи от години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти