Коледна Игра на Лили Дрогерие

Новият Коледен каталог на Лили Дрогерие (Lilly Drogerie) е вече наличен и с новата игра на Edna.bg можете да играете за страхотни награди от него. Четирима от вас, избрани на случаен принцип, ще спечелят страхотни награди с продукти от Лили Дрогерие!

Как да участвате?

  1. Влезте в каталога и разгледайте наличните продукти. Изберете три от тях, които ви харесват най-много, и отбележете избора си в квадратчето до тях.
  2. Попълнете данните си в регистрационната форма (нужно е да посочите име, фамилия, email, град, телефон за връзка)
  3. Потвърдете, че участвате в играта!
  4. И това не е всичко от изненадите на Лили Дрогерие! На посочения от Вас email ще получите специален баркод, чрез който ще ползвате 15% отстъпка във всеки магазин на Лили Дрогерие (отстъпката не важи за продукти с текущи промоции)!

Успех и приятно пазаруване в Лили Дрогерие!

Печеливши

  1. Награда 1 - Дора Христова, Бургас
  2. Награда 2 - Ваня Друмева, Стара Загора
  3. Награда 3 - Мария Граматикова, Пловдив
  4. Награда 4 - Пенка Игнатова, Панагюрище

Общи условия и правила за провеждане на игра „Спечели с LILLY Drogerie”

1. Организатори и партньори:
Играта се организира от „Нет Инфо“ АД в партньорство с "Лили Дрогерие" ЕООД

2. Същност на играта и награди:
Участниците в играта трябва да влязат в каталога на "Лили Дрогерие", публикуван в сайта www.edna.bg, и да разгледат наличните продукти, след което да изберат три от тях и да отбележат избора си в квадратчето до тях. След това потребителите попълват данните си в регистрационната форма (нужно е да посочитим, фамилия, email, град, телефон за връзка) и да потвърдят, че участват в играта. На посочения от тях email ще получат специален баркод, чрез който ще ползват отстъпка във всеки магазин на "Лили Дрогерие"! Четирима от участвалите в играта потребители, избрани на случаен, томболен принцип, ще получат следните награди:

Първата награда включва сет от продукти за тяло VZK (Крем за ръце за чувствителна кожа с 3% уреа, 40 мл; Мляко за тяло с пантенол, 400 мл.; Пантенол плюс, 50 мл) Втората награда включва серия мъжки козметични продукти (Velnea Men пяна за бръснене сензитив 250 мл; Velnea Men гел за бръснене сензитив, 200 мл) Третата награда - козметични продукти за млада кожа (Velnea Young Душ гел с брокатени частици 200 мл; Velnea Young хидратиращ крем за лице 50 мл; Velnea Young Сухо олио 75 мл) Четвъртата награда - разкрасителни козметични продукти за лице (LLUMS дуо палитра за контуриране 201 Desert Dunes; LLUMS сенки за очи палитра Delicious Nudes; LLUMS двойна четка за сенки; LLUMS четка за пудра)

Всеки потребител регистрирал се в играта получава на посочения при регистрацията мейл баркод за отстъпка от 15% при пазаруване в "Лили Дрогерие" ЕООД за стоки, които не подлежат на други промоции или намаления. Баркодът се предоставя от "Лили Дрогерие" ЕООД.

Баркодовете с -15 % отстъпка може да се използват от 14.12. до 31.12.2017 г.

3. Продължителност:
Играта е с начална дата: 12.12.2017
Крайната дата на играта е: 26.12.2017
Наградените участници ще бъдат обявени до: 28.12.2017 г.

4. Условия за участие:
Право на участие имат всички граждани на Република България, навършили 18 години. В играта нямат право да вземат участие служители на "Лили Дрогерие" ЕООД и „Нет Инфо“. АД, както и членове на техните семейства. В случай че участникът не отговаря на обявените условия, той ще бъде дисквалифициран без предупреждение.
Участниците в играта трябва да покажат баркода на касата, за да получат отстъпката от 15%.

5. Механизъм за участие:
• Всеки участник, отговарящ на условията за участие, трябва да избере от каталога на "Лили Дрогерие" три любими продукта и да се регистрира в специалната за това pop up форма (посочвайки личните си данни), а след това на мейла си ще получи специален баркод за намаление в "Лили Дрогерие". • Участникът може да се регистрира еднократно за целия период на играта. • С регистрацията с попълнени данни на Участник се приема, че Участникът е приел безусловно настоящите Общи условия и Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните си при изпращането на мейла. • Изпращането на мейл и и участието в Играта са безплатни и не са обвързани с покупка. • Изпращането на мейл за играта изисква предоставянето на лични данни под формата на имена, телефонен номер и e-mail адрес, с което обстоятелство се съгласява всяко физическо лице, което предостави същите. „Нет Инфо“ АД е надлежно регистрирано при Комисията за защита на лични данни като администратор на лични данни.

6. Награди
• Наградата са четири – комплекти с козметични продукти, предоставени от "Лили Дрогерие“. Първата награда включва сет от продукти за тяло VZK (Крем за ръце за чувствителна кожа с 3% уреа, 40 мл; Мляко за тяло с пантенол, 400 мл.; Пантенол плюс, 50 мл) Втората награда включва серия мъжки козметични продукти (Velnea Men пяна за бръснене сензитив 250 мл; Velnea Men гел за бръснене сензитив, 200 мл) Третата награда - козметични продукти за млада кожа (Velnea Young Душ гел с брокатени частици 200 мл; Velnea Young хидратиращ крем за лице 50 мл; Velnea Young Сухо олио 75 мл) Четвъртата награда - разкрасителни козметични продукти за лице (LLUMS дуо палитра за контуриране 201 Desert Dunes; LLUMS сенки за очи палитра Delicious Nudes; LLUMS двойна четка за сенки; LLUMS четка за пудра) „Нет Инфо“ АД не носи отговорност за имуществени и неимуществени вреди и, възникнали при ползването на наградите Взаимоотношенията между победителя и "Лили Дрогерие" са изцяло въз основа на подписани помежду им документи и/или договори, включително и с трети страни, към които „Нет Инфо“ АД и свързани с него дружества нямат отношение. • Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други материални или нематериални изгоди. Наградата не подлежи на връщане.

7. Определяне на спечелилите участници
• Печелившите Участници ще бъдат избран чрез жребий от „Нет Инфо“ АД на случаен принцип от базата данни, включваща участници, дали правилния отговор, и неговото име ще бъде обявено до • Наградата ще се предостави само на Участник, чиято регистрация е валидна. Валидна е всяка регистрация, направена от Участник при точно спазване на настоящите Общи условия и правила за провеждане на игра „Спечели награди с Lilly Drogerie”. • Наградата ще се предостави на Участник, изпълнил стъпките, посочени в точка 2 от тези Общи условия и правила.

8. Отговорности
• Участникът трябва да предостави вярно и коректно своите имена, телефонен номер и e-mail адрес за контакт. • "Лили Дрогерие" няма право да използва получените лични данни на участвалите за цели извън играта, както и да ги предоставя на трети лица, освен ако последното не е необходимо с оглед предоставяне на спечелената награда и само при условие че спечелилият участник е известен за това предоставяне. • Организаторът не носи отговорност, ако Участник е посочил неверни данни при своята регистрация. • Организаторът не носи отговорност, в случай че награденият е обективно възпрепятстван да получи и използва наградата. • Организаторът си запазва правото да прекрати играта едностранно или да промени настоящите Общи условия и правила по всяко време и без предупреждение. С публикуването на изменените Общи условия и правила на уебсайта на играта ще се счита, че същите са надлежно доведени до знанието на участващите в играта лица. • "Лили Дрогерие" ще се свърже с наградения в тридневен срок от обявяването му, за да го уведоми за наградата и начините, по които участникът може да я получи.

9. Грешки и невалидни регистрации
• Организаторът не носи отговорност за регистрации, съдържащи непълна, невярна или подвеждаща информация, както и за регистрации, направени от лица, които нямат право да участват в Играта.

10. Съдебни спорове
• Всеки потенциален спор между организаторите на Играта и участниците в същата се решава чрез преговори, а при невъзможност за постигане на споразумение, спорът ще се решава от компетентния съд в гр. София.

11. Публичност
• С участието си в настоящата Игра участниците декларират и се съгласяват, че предоставят личните си данни доброволно, като необходимо условие за участие в Играта и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в нея и предоставят изричното си съгласие организаторите на Играиграта да обработват предоставените от тях лични данни за целите на играта.

12. Отговорност
• Включването на всеки участник в настоящата Играта e изцяло на негов риск и отговорност. • Организаторите не отговорят за евентуални вреди, причинени при и във връзка с участие във Играта, освен ако е доказано, че са причинени при груба небрежност или умишлено. • Организаторите не носят отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в Играта при настъпване на обстоятелства извън техния контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, технически проблеми в мрежата и др.

13. Общи правила
Общи условия и правила за провеждане на игра „Спечели награди в Lilly Drogerie”Игра са публикувани на официалната страница на играта www.edna.bg. Участието в Играта означава, че лицето приема настоящите общи правила.