Кажи ми как си слагаш сутиена, за да ти кажа каква си

Кажи ми как си слагаш сутиена, за да ти кажа каква си
Снимка: Thinkstock

Начинът, по който жените си слагат сутиена, може да говори много за тяхната личност и характер. Това твърди специалистка по езика на тялото, цитирана от в. „Дейли мирър”.

Според Пати Ууд, авторка на специална книга по въпроса, този интимен акт на всяка дама всъщност е прозорец към душата ѝ. По нейните думи според това как слагат сутиена си жените, те се делят на четири личностни категории.

Тези, които закопчават сутиените си отзад на гърба, са обикновено от типа на поддръжничките. Те са верни на традициите и плътно следват това, на което са ги учили.

Докато онези дами, които закопчават гърба на сутиена си отпред, а след това го извъртат на гърба, те определено са жадни за внимание. Тези представителки на нежния пол се нуждаят от особени грижи и уважение и във всеки момент имат нужда от поддръжка.

Жените, които изберат сутиен с предно закопчаване, се причисляват към водачите. Те нямат време за губене, особено в закопчаване на кукички, които дори не можеш да видиш.

Ако първо дамата закопчае сутиена си, а после го промуши през главата, това е сигурен знак, че е перфекционистка, твърди авторката Пати Ууд. Тези жени държат всичко да бъде свършено по правилата и обичат да правят корекции на всичко, до което се докоснат.

Прочетете още:

Сутиенът - мой приятел или враг?
Две трети от жените носят грешен размер сутиен
Ако сутиенът ти е чашка А...
Свалете сутиена, спасете бюста си

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти