Храни за по-малко тлъстинки

Храни за по-малко тлъстинки
Снимка: Thinkstock

Всяка жена си мечтае за стегнато коремче, но това не е лесно постижимо. Коремните мускули се отпускат много лесно, а за да се избегне това са нужни редовни тренировки, а не просто да се обличаме с по-широки дрехи.

Много е важно обаче и какво хапваме. Има няколко вида храни, които ще ви помогнат по-лесно да се преборите с мазнините в областта на талията, ако разбира се, ги съчетаете с повече движение.

Нека започнем с овесените ядки.

Те са изключително полезни и са чудесната сутрешна закуска. Засищат за дълго време, освен това засилват метаболизма. Купичка овесени ядки с малко мляко, овкусени с банан, ябълка или стафиди могат да представляват една чудесна закуска.

Горските плодове са другите дейци срещу коремни мазнини. Те са изключително богати на антиоксиданти и витамини. Минусът им е, че не се намират пресни целогодишно. Когато обаче са в сезон, не трябва да ги пропускате, а да хапвате на корем.

За сьомгата и нейните полезни качества сме ви писали много, сега пак ще я споменем. Тя е от по-мазните риби, които обаче са много полезни, понеже имат високи нива на омега-3 мастни киселини, които пък помагат за регулирането на хормоните в организма.

Сьомгата хем ще ви засити, хем ще ви даде спокойствието, че сте хапнали нещо здравословно и вкусно.

Зелени зеленчуци – маруля, айсберг и т.н., са перфектното решение за всички, които искат да се радват на тънка талия. Те са богати на фибри и изключително бедни на калории.

Друг въпрос е обаче как ги консумирате – на щедра салата, подправена само с малко екстра върджин зехтин, оцет или лъжичка кисело мляко (то може да предаде чудесна плътност на салатата) или да сложите само едно-две листа в сандвича си, богат на майонеза, бял хляб и разнообразни колбаси.

Наблегнете повече на салатата, отколкото на основното ядене и скоро ще започнете да виждате резултата в огледалото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти