Диетата, с която Джейми Оливър отслабна и спи по-добре

Диетата, с която Джейми Оливър отслабна и спи по-добре
Снимка: netinfo

Всеки любител на кулинарията веднага ще свърже името Джейми Оливър с нещо вкусно. Оказва се обаче, че британският готвач е почитател на здравословното хранене и препоръчва да спазвате няколко правила я менюто си, за да живеете по-дълго.

Като част от телевизионното си предаване Jamie’s Super Foods, готвачът пътува по целия свят, за да покаже характеристиките в различните национални кухни на различните страни.

Той е открил, че дълголетните нации имат общи хранителни навици, без да си дават сметка за това. Самият Джейми Оливър е приложил част от традициите им в личното си меню и казва, че откакто спазва новия си режим на хранене, е свалил няколко килограма и спи много по-добре.

Медиците във Великобритания също дават положителни отзиви за правилата на Джейми за здравословно хранене. Техните проучвания твърдят, че спазвайки тези методи, ще намалите риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поява на рак.

Диетата е съчетание от кухните на Япония, Гърция, Коста Рика и Централна Америка.

В телевизионната поредица Суперхраните на Джейми готвачът разкрива как да се храните за дълголетие.

Става въпрос да се готви с прости храни. Обикновено това са обикновени продукти, от които се правят елементарни ястия, казва Оливър, а в галерията ни ТУК може да видите задължителните елементи от здравословното му меню.

>>> Към галерията >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти