Диета с риба: лесна за спазване през лятото

Диета с риба: лесна за спазване през лятото
Снимка: Thinkstock

Рибата е една от най-леките и вкусни храни. Здравословна и засищаща, тя е предпочитана храна за всеки здравословен режим. Рибната диета обещава да се сбогувате с до 5 килограма за по-малко от две седмици.

Името на диетата подсказва, че основна храна в нея е рибата. Намирането ѝ в този период на годината е особено лесно, а изборът е голям.

Диетата с риба сваля до няколко килограма за около две седмици. Хубавото е, че тя по никакъв начин не води до глад и лишения, дори напротив – храните са повече от достатъчни за тялото и организма. Ударно сваляне в комбинация с много храна – надали някога сте мечтали за нещо по-приятно.

За някои 5 килограма може и да изглеждат малко, но пък сбогуването с тях е завинаги. Повечето диети, обещаващи скоростно отслабване с много килограми, водят до йо-йо ефект. При рибната диета подобна опасност няма.

Рибата, която се консумира в диетата, доставя на организма нужните му протеини, без от това да се натрупват мазнини. В това е и ключът на добрите резултати. Единственото условие е всеки ден да се стремите да ядете различни видове риба.

Изготвеният режим е за 4 дни. Той може да се повтори или да се изготви нов, по негов пример. Планът ще ви подскаже как...

>>> Към диетата с риба >>>

И все пак преди да предприемете хранителния режим, консултирайте се с диетолог или медицинско лице, което познава добре вашето здравословно състояние.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти