5 здравословни закуски за деца

В новото видео от канала на Mamma Mia, Диди ще ви предложи 5 здравословни закуски за вашето дете. Всяко едно семейство иска да предложи на децата и на себе си нещо, което е здравословно и полезно.

Всички деца обичат плодовите кисели млекца, които се продават във всеки голям супермаркет. Вместо да купувате, много лесно може сами да ги приготвите.

Необходимо ви е само едно пълномаслено кисело мляко и плодове – ягоди, банани. Всякакви плодове, които обичат децата ви.

Ако детето ви не обича плодове на парчета, може да ги пасирате и тогава и млякото ще се оцвети по много интересен начин. Винаги може да добавите и мед, за да стане още по-здравословна закуската.

Лесно и бързо може да им приготвите и ягодови понички или бананови палачинки – как се приготвят и какво ви е необходимо може да видите във видеото.

За да отключите апетита на децата към зеленчуците, рендосайте ги и ги превърнете в лесни за хапване пръчици/лентички.

Преди да отидете да вземете децата от градината – може да им приготвите чушки, краставица и морков на лентички. Дайте им ги в момента, в  който поискат да им купите нещо сладко или други вредни храни. Те са гладни и са свикнали да засищат глада си с нездравословни храни, нарязаните зеленчуци със сигурност ще им харесат и ще си ги хапнат с огромно желание.

Всички рецепти за здравословни детски закуски вижте в новия епизод на Mamma Mia.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти