Начало Вкусно

Вегански плодов тарт

Много красив и много вкусен

Вегански плодов тарт

Необходими продукти: 135 г кокосово масло 110 г царевично нишесте 110 г оризово брашно 30 г кокосово брашно 15 г захар 1/2 ч. л. ксантанова гума 1/4 ч. л. сол за плънката: 150 г кашу (накиснато във вода за 1 ...

Прочети цялата рецепта

Закуска

пържени филийки

Да закусим пържени филийки с ягоди и мед

Необходими продукти: 1 франзела 150 мл бадемово мляко 2–3 портокала (150 мл фреш) 4 с. л. кафява захар „Демерара“ 1/4 ч. л. канела кокосово масло за пържене за гарниране: 200 г ягоди 2 кивита мед на вкус Начин на приготвяне: Единият портокал се измива много добре и...

Прочети цялата рецепта

Техники

Предястие

салата

Пролетна салата с яйца

Необходими продукти: 200 г саламурено сирене 150 г заквасена сметана 100 г кисело мляко 100 г бейби спанак 4 сварени яйца 1 връзка пресен лук 2 краставици 1 връзка копър 2 връзки репички кората от 1 лимон сол на вкус Начин на...

Прочети цялата рецепта

Супи

Основни

омлет

Вкусен омлет на фурна

Необходими продукти: 3 яйца 1 с. л. масло 100 г шунка 1 червена чушка 20 г синьо сирене Начин на приготвяне: Нарежете чушката и шунката на тънки ивици. Разбийте яйцата и ги изсипете в тиган с малко мазнина. Прибавете чушката и шунката, ...

Прочети цялата рецепта

Десерти

мус

Шоколадов мус с ягоди и сметана

Необходими продукти: 200 грама черен шоколад 100 грама масло 6 яйца 100 грама захар за гарниране: бита сметана пресни плодове какао Начина на приготвяне: Разтопете маслото и шоколада на водна баня. Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг, а към жълтъците прибавете...

Прочети цялата рецепта

Коктейли

сангрия

Зимна рецепта за лятно настроение

Необходими продукти: 1 л ябълков сок 750 мл червено вино „Риоха“ 70 мл бял ром 100 г мед 3 портокала 1 зелена ябълка 3 карамфилчета 2 бр. звезден анасон 2 пръчки канела Начин на приготвяне: Ябълковият сок се загрява с канелата, звездния анасон и карамфила. Прибавя се сокът...

Прочети цялата рецепта

Вегетарианство

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.