Чеснови хлебчета

С кашкавал

Чеснови хлебчета
Снимка: netinfo
1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:
няколко скилидки чесън
няколко стръка магданоз
зехтин
кашкавал
черен пипер
франзела (или друг хляб по избор)

Начин на приготвяне:
Сложете скилидките чесън и магданоза в блендер (може и с кухненски робот, пасатор или на ръка). Прибавете около половин чаена чаша зехтин.

Разбийте добре съставките. Ако го правите на ръка, нарежете чесъна и магданоза на ситно и след това хубаво ги разбъркайте със зехтина.

Срежете франзелата на половина и после всяка от тях разрежете на други две половини по дължина. Намажете и двете половини със чесново-магданозената смес.

Завийте франзелата със алуминиево фолио, поставете я в тава и я запечете във фурната за 10 минути при температура 250-300 градуса.

След като я извадите, поръсете хляба с кашкавал, черен пипер и го върнете във фурната за още 5-10 минути, докато се запече кашкавалът.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти