Салтимбока aла Романа

С телешко месо и лук

1 от общо 1 гласа
Необходими продукти
  • 8 слайса телешко месо
  • 8 слайса прошуто
  • 8  листа салвия
  • 0.5 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. брашно
  • 2 с.л. масло
  • сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Начукайте парчетата телешко месо, за да се изтъни.

Върху всяко парче месо поставете слайс прошуто, а върху него - листо салвия. Промушете клечка за зъби, за да захване трите неща, като бод с игла, хоризонтално.

Оваляйте всеки комплект в брашно, от двете страни, изтръскайте. разтопете маслото в тиган и изпържете салтимбока от двете страни, до златисто.

Сервирайте салтимбока с яхния от бял зелен фасул с лук и домати.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти