Как да направим шишчета "Морски дарове"

Готови за 20 минути

Как да направим шишчета "Морски дарове"
Снимка: Бон Апети
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти за 4 порции:

600 г филе от риба треска
250 г рулца от раци
2 месести червени чушки
2 лимона
1–2 скилидки чесън
зехтин за намазване

За маринатата:
1 връзка магданоз
3 скилидки чесън
1 люта чушка
2 с. л. бяло вино

Начин на приготвяне:

1. Магданозът, чесънът и лютата чушка се нарязват на ситно в купа и се налива бялото вино.

2. Рибното филе и рулцата раци се нарязват на еднакви по големина кубчета. Смесват се и се заливат с маринатата.

3. Чушките се нарязват на едри парчета, а лимоните – заедно с кората – на дебели полумесеци.

4. Дървените шишчета се натриват с разрязаните скилидки чесън и на тях се нареждат парче риба, лимон, чушка и рачешко рулце.

5. Пекат се върху намазана със зехтин скара, като се обръщат периодично, докато се изпекат от всички страни.

Вижте още рецепти от "Бон Апети" ТУК!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти