Говорим си за ...

Запечено сирене с мед и орехи

15 минути малко мед, сирене, орехи и готово

Необходими продукти:

400 г сирене за печене
50 г орехи
50 г мед
4 клонки мащерка
1 с. л. зехтин
40 г масло

Начин на приготвяне:

Запечете сиренето в заграта мазнина за 2 минути.

Обърнете от другата страна и добавете масло, мащерка и орехи.

Овкусете със сол, черен пипер и мед.

Преди да сервирате поръсете с още малко мед.

Да ви е сладко!

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Kашкавал, който не е паниран
За и против българския кашкавал
Тортички от патладжан и пушен кашкавал
Кашкавал на фурна с печени червени чушки
Бърза вечеря – запеканка с печени чушки

Свързани статии

Екипът на Edna.bg насърчава дискусиите по темите, за които пише. Изразете Вашата гледна точка, като се придържате към конкретната тема, използвате кирилица и избягвате писането само с главни букви! Модераторската политика на сайта е много стриктна и всякакви неуместни, обидни и не по темата коментари ще бъдат изтрити.

Коментирай

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-новото от Edna.bg

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.