Начало Вкусно Основни
Индийско ястие с ориз и бяла риба

Индийско ястие с ориз и бяла риба

Изненадайте сетивата си с нов вкус

Необходими продукти: 100 г сварен ориз 2 сварени яйца 1 парче риба хек (или друга бяла риба) куркума 1 малка консверва сварен грах 1 глава лук 1 скилидка чесън черен пипер сол Начин на приготвяне: Запържете рибата в мазнина на средно загрят тиган 2-3 минути на страна. Когато рибата е готова, я...

Прочети цялата статия
Как се приготвя затворена пица

Как се приготвя затворена пица

Калцоне

Необходими продукти: 400 г тесто 2 с.л. зехтин 200 г италианска наденица (или друг тип колбас) 100 г печурки 120 г кашкавал 80 г пармезан 4 листа пресен босилек Продукти за соса: 1 глава лук 2 с. л. зехтин 2 скилидки чесън 1 ч. л. сушен босилек 1 ч. л. сушена мащерка 1 ч. л. сушен риган 1 дафинов...

Прочети цялата статия
Бърза яхния с кюфтенца и нахут

Бърза яхния с кюфтенца и нахут

Опитай, лесно е

Необходими продукти: 500 г нахут от консерва 200 г телешка кайма 4 моркова 3 скилидки чесън 1 глава лук връзка пресен копър стрък целина 200 г доматено пюре суха мащерка черен пипер индийско орехче босилек девисил дафинов лист Начин на приготвяне: Нарежете морковите на дребни кубчета и ги...

Прочети цялата статия
Пиле „Капрезе”

Пиле „Капрезе”

Вижте най-лесния начин да го приготвите

Необходими продукти: 4 горни пилешки бутчета 200 г чери домати 125 г сирене „Моцарела” 60 г сирене „Пармезан” 50 г кедрови ядки 100 мл тъмен балсамов оцет 4 стръка босилек 2 скилидки чесън 1 с. л. зехтин 1 с. л. мед сол и черен пипер на вкус  Начин на...

Прочети цялата статия
30-минутни макарони с три вида сирена

30-минутни макарони с три вида сирена

Простичко и много вкусно

Необходими продукти: 500 г макарони 1 с. л. сол 110 г масло 50 г брашно 600 мл пълномаслено мляко 200 мл сметана 350 г сирена (чедър, ементал, гауда) 1 с.л. горчица 1 ч.л. сол 1/4 ч.л. пушен пипер 1/4 ч.л. индийско орехче 40 г хлебни трохи 1 с.л. магданоз 2 с.л. масло Начин на...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.