Основни
Избери категория
-
Пилешки рулца с прошуто и моцарела
Ако ви трябва по-пипнато ястие, за да изненадате семейството си или за специален повод, което в... -
Мусака с ориз и пилешки дробчета
Мусака с ориз и пилешки дробчета и дебела, пухкава заливка звучи примамливо. Продукти с отличаваща... -
Ципура с картофи на фурна
Този път Mate Kitchen ще ви изкушат с ципура с ароматни пресни картофи на фурна, провокирани... -
Зеленчуков гювеч с пресни подправки
Как се прави зеленчуков гювеч? Всяка домакиня си има своя отговор на този въпрос. Някои слагат бамя,... -
Пикантно брюкселско зеле на тиган
Забравете всичко, което сте знаели за зелето и се подгответе да опитате нещо съвсем различно с тази ... -
Лимонови крилца на скара
Хрупкави отвън и сочни отвътре, печените на скара пилешки крилца са любима парти храна за хапване с ... -
Пилешки шишчета по гръцки
Сувлаки е гръцката версия за шишчета и за бърза, улична храна. Класиката е със свинско месо, но... -
Спаначени кюфтета с кашкавал
Кулинарите от Mate Kitchen яхват зелената вълна с тази рецепта за чудни спаначени кюфтета с... -
Ориз басмати със сушени плодове и нар
Сладко, солено, пикантно, екзотично, меко, хрупкаво, свежо – много определения са подходящи... -
Задушено филе от акула с риган
Ако искате да разнообразите обичайните рибни блюда със сьомга, скумрия, речна риба, които ... -
Пиле със зеленчуци и соев сос
Това пиле със зеленчуци, мед и соев сос в азиатски стил ще допадне на онези от вас, които... -
Омлет с аспержи и пармезан
Ако има нещо по-добро от пухкав и дебел омлет натюр, това е омлет с добавки – аспержи,... -
Пиле с ориз, бекон и сушени домати
Ако си мислите, че рецептата за пиле с ориз е една-единствена, бъркате. Вече сме опитвали, а пък и... -
Гювечета с пилешко месо
Когато се правят говечета като тези на Mate Kitchen, импровизацията е на първо място. В тях... -
Пуешко по градинарски
Хубаво, питателно месо с много зеленчуци и сос, в който се усеща плътния вкус на червеното вино.... -
Кордон бльо с пилешко филе
Кордон бльо е изискано и в същото време лесно за приготвяне ястие. Направите ли го веднъж, със...