Начало Вкусно Основни

Печени кюфтета с бекон и моцарела

Поднесени със „Снежанка“ от репички

Печени кюфтета с бекон и моцарела Снимка: vbox7.com

Необходими продукти: 400 г бекон на лентички (24 бр. ленти) 300 г кайма от свински гърди 300 г кайма от телешки врат 125 г сирене „Моцарела“ 1 глава лук 1 филия бял хляб 1 яйце 2 ч. л. риган кората ...

Прочети цялата статия
Дробчета с карамелизиран лук

Дробчета с карамелизиран лук

Вкусно основно само за няколко минути

Необходими продукти: 600 г охладени пилешки дробчета 100 мл ликьорно вино „Мадейра“ 100 мл пилешки бульон 50 г краве масло (студено) 3 глави лук 4 стръка мащерка 1 дафинов лист 1 твърдо сварено яйце 4 с. л. олио сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: Лукът се реже на тънки...

Прочети цялата статия
Рибай стек със сос „Чимичури”

Рибай стек със сос „Чимичури”

За кулинарни ценители

Необходими продукти: 2 бр. рибай стек (по 200 г всеки) пушена сол и черен пипер на вкус зехтин за намазване за соса: 70 мл зехтин „Екстра върджин“ 30 мл ябълков оцет 2 скилидки чесън 1/2 връзка пресен кориандър 1/2 връзка магданоз 1/4 връзка босилек 1 стрък пресен лук 1/2 ч. л. сол 1/4 ...

Прочети цялата статия
Свинско с камби от туршия

Свинско с камби от туршия

Нестандартна идея за апетитно основно

Необходими продукти: 1 кг свински гърди 1 кг туршия от камби 3 глави лук 3 скилидки чесън 50 г царевично брашно 50 г свинска мас 4–5 листа керевиз 1 ч. л. червен пипер сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: Месото се нарязва на кубчета. Поръсва се червения пипер и се овкусява със...

Прочети цялата статия
Как да: Банска капама

Как да: Банска капама

Днес в рубриката "Как да" ще ви покажем как да си направите една прекрасно и обичано българско ястие, което всички харесваме - банска капама. Как точно нашата да стане разкошна на вкус указания ще ни даде Диди от канала didiskitchen на Vbox7.com. Необходими продукти: 2...

Прочети цялата статия
Свински пържоли на тиган

Свински пържоли на тиган

Неустоимо апетитни

Необходими продукти: 4 свински вратни пържоли с кост 1 с. л. кимион на зърна 1 с. л. олио 1/2 с. л. черен пипер на зърна 1/2 ч. л. кориандър на зърна 1 ч. л. кафява захар сол на вкус Начин на приготвяне: В хаванче се стриват кимионът, пиперът и кориандърът.  Смесват се със захарта. Месото ...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.