Свински пържоли с червен лук

И балсамико

Да не оставяме нашия апетит на произвола на съдбата
Снимка: cooktime.tv
2 от общо 4 гласа

Необходими продукти:
4 свински пържоли
1 морков
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
2 стръка целина
3 супени лъжици зехтин
1/4 връзка магданоз
1 чаена лъжичка розмарин
2 супени лъжици балсамов оцет
2 супени лъжици светъл балсамов оцет
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
Нарязваме моркова по диагонал, изсипваме го в тавичка заедно с нарязания на полумесеци лук, чесъна и стръковете целина.

Поливаме продуктите със зехтин и ги посоляваме. Печем ги в предварително загрята на 220 градуса фурна за десет минути.

Овкусяваме месото със сол и пипер. Загряваме тиган с малко зехтин и запечатваме пържолите.

Изваждаме зеленчуците от фурната, поръсваме ги с магданоз, розмарин и двата вида оцет. Разбъркваме продуктите и отгоре нареждаме пържолите, след което печем ястието за още 10 минути на същите градуси.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти