Свински шницел с плънка

Чудно блюдо, чиито корени идват от китната Австрия

Нещо по-засищащо
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Това ястие е специален поздрав за всички любители на вкусно приготвените месни специалитети.

Продукти:
1 кг месо от свински бут
300 гр бекон
200 гр кашкавал
100 гр царевица
100 гр гъби по ваш избор
една скилидка чесън
галета и сол на вкус
половин пакет картофен чипс
брашно, яйце, олио

Приготвяне:
Месото се нарязва на тънки шницели (филии), начуква се, осолява се и се панира в брашно и яйце, след което го изпържваме в загрято олио до зачервяване.

Отделно пък приготвяме плънка от бекон, кашкавал и гъби нарязани на кубчета, малко царевица, скилидка чесън, галета и натрошения картофен чипс.

Готовите шницели нареждаме в тавичка и върху тях слагаме дебел слой от плънката, която притискаме с ръце.

Накрая запичаме месото, докато кашкавалът се разтопи и придобие апетитен вид. Сервираме с пържени картофи и салата.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти