Руло от свинско каре с пълнеж от бекон и синьо сирене

Малко френски привкус, който е подходящ и за коледната вечеря или обяд

Директно от Франция
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Продукти:
около 2 кг свинско каре (цяло парче)
1 чаена лъжичка чесън на прах
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер

За пълнежа:
200 г спанак (може и замразен)
100 г крема сирене
1/2 чаена чаша натрошено синьо сирене
1 и 1/2 супена лъжица дижонска горчица
1 чаена лъжичка сух риган
2 чаени лъжички сух босилек
1 чаена лъжичка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша ситно нарязан зелен лук
3-4 резена бекон (нарязан на ситно)
1/4 чаена чаша натрошени орехи

Приготвяне:
Смесете всички компоненти за плънката в купа и добре ги разбъркайте. Разрежете месото по дължина, за да оформите пласт с около 3/4 см дебелина. Разпределете плънката отгоре и навийте на руло. Вържете с домакински конец на разстояние около пет сантиметра.

Поставете рулото в покрита с мазнина тавичка и поръсете със сол, чесън и черен пипер. Печете около 60 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. Преди да разрежете готовото месо, оставете го да се поохлади за около 10 минути.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти