Захаросаният джинджифил

Вкусно, ароматно и полезно

Захаросаният джинджифил
Снимка: netinfo
1 от общо 1 гласа

Захаросаният джинджифил, старо китайско лакомство, е популярен в огромната азиатска страна, а и по цял свят, тъй като освен с пикантно-сладкия си вкус привлича и със свойствата си.

Счита се, че засилва имунитета и дава бодрост и енергия.

Въпреки че може да се хапва и просто като лакомство, заедно с чаша ароматен чай, той често се използва и за сладкиши.

За разлика от пресния корен, който може да е твърде агресивен за някои сладки рецепти, парченцата захаросан джинджифил придават на десертите една умерена пикантност, уравновесена от захарния сироп.

Ето какви продукти са ви необходими, за да си приготвите захаросан джинджифил. Според шеф-готвача на "Меню" Ивелина Иванова не е трудно да го приготвим у дома.

500 г пресен джинджифил
2 ч. ч. захар
1 ч. ч. захар за овалване

Начин на приготвяне:

От Ивелина  Иванова, списание "Меню"

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти