Необходими продукти:
5 бр. яйца
300 гр. шоколад
200 гр. масло
200 гр. захар
1 с.л. брашно
Класически начин на приготвяне:
Разбийте яйцата и захарта. Добавете маслото и брашното и отново разбъркайте.
За финал добавете разтопения шоколад.
„Готвачковски“ начин на приготвяне :)
Смесете всичко в купа и разбъркайте с усмивка.
Печете 25 минути на 200 градуса и изчакайте да изстине.
Ако имате търпение, може да го сложите и в хладилника за малко.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
7 рецепти за постни десерти
Сурово брауни
Ястия, които са по-вкусни на следващия ден
Рецепти само с три продукта
Брауни с червено цвекло
Здравословни, шоколадови бонбони