Мисия: Аз обичам моето тяло

"Великолепните 5" е първото българско уеб риалити, в което 5 жени ще намерят отново пътя към себе и ще променят живота си в насоката, за която винаги са мечтали.

В тази нелека задача те ще разчитат на помощта на ментори, професионалисти в своята област, а кои са те ще бъде обявено в рамките на тази седмица в официалния канал на риалитито Velikolepnite_5 във Vbox7.com

Ето и кои са първите "помощници" на момичетата по пътя към новото им Аз: 

Иван Христов и д-р Райна Стоянова - това са менторите в мисията "Аз обичам моето тяло", които ще научат дамите как да се хранят правилно и как да поддържат тялото си здраво и красиво. 

Иван Христов е на 26 години и е професионален фитнес треньор. Занимава се с фитнес от 10 години и споделя, че това е неговият живот.

„Физическото здраве е пътят към духовното спокойствие“, казва той и смело застава зад позицията, че човек намира любовта едва когато е заобичал себе си, а това може да се случи само ако полагаш необходимите грижи за здравето и външния си вид.

Мисията му във „Великолепните 5“ е да „вкара във форма“ участничките и споделя, че за всяка от тях ще има индивидуален подход и тренировка.

„Момичетата трябва да са подготвени, защото няма да е лесно! Няма да допусна извинения за тренировка, няма слаба тренировка, има само ненаправена!“, казва Иван.

Д-р Райна Стоянова пък е експерт по здравословно хранене и диетология. Тя е диетологът на Edna.bg - нейните статии можете да си припомните тук.

Убедена е, че нерационалното хранене, като част от съвременния начин на живот, стои в основата на повечето заболявания. Нейната мисия във „Великолепните 5“ е да научи петте дами да се хранят балансирано и здравословно.

„Най-честата грешка, която жените правят, е да спазват прекалено рестриктивни режими, които в крайна сметка водят до йо-йо ефект и възвръщане на всички килограми.“

Д-р Стоянова е категорична, че по време на съвместната си работа с момичетата ще изградят начин на хранене, който ще се превърне в техен начин на живот.

„Това са 5 смели жени, които искат промяната, имат воля за нея и съм убедена че ще успеят!“, казва тя.

Кой е следващият ментор, който ще застане рамо до рамо с момичетата в пътя им към едно по-щастливо Аз, ще разберем утре, 24 май.

Абонирай се за канала на "Великолепните 5" ТУК и очаквай скоро епизодите във Vbox7.com >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти