Как да привлечем късмета и богатството в живота си

Сигурно често сте се питали как да обзаведете дома и офиса си така, че да привлечете повече положителна енергия, пари, любов и късмет. В новото си видео Бърбораните предлагат няколко основни съвета от специалиста по източна философия Фън Шуй Цветозар Мръвков на какво да обърнете внимание.

Фън Шуй е древно изкуство, създадено с цел да се структурира правилно пространството около нас, за да получаваме повече енергия.

Започваме от входната врата. Тя е входът към един дом и затова трябва да бъде масивна, красива, за да привлича положителна енергия. Много е важно като влезете в дома си да няма хаос - разхвърляни обувки, якета или чанти. Добре би било коридорът да бъде осветен, просторен и подреден.

кухня
Снимка: Trendir

Не е желателно кухнята да се вижда от входната врата. Според Фън Шуй тази стая трябва да бъде с колкото се може повече естествена светлина. Ярките и светли тонове са много подходящи за нея, така още повече ще я озарят. В кухнята е хубаво да има и огледало, по възможност голямо, което да умножава храната. Това е символ на изобилие.

Една от най-важните стаи във Фън Шуй е спалнята, тъй като там прекарваме много време. Пускайте повече естествена светлина и проветрявайте често. Леглото не трябва да е опряно на прозорец или да е под него, не бива и да е опряно на обща стена с баня и тоалетна. Под леглото не трябва да се държат стари вещи, тъй като е застой на енергията.

Снимка: netinfo

В спалнята не се препоръчва да има огледала или ако има, да не отразяват леглото, тъй като според Фън Шуй това причинява проблеми на спящите партньори. Избягвайте да поставяте картини в спалнята, тъй като те носят различни настроения. Не е добре да има компютър и телевизор.

Дневната е сърцето на един дом. За нея купувайте мебели и обзавеждане от естествени материали, избягвайте пластмаса, силикон и имитации. Металът е ценен, привлича успех, печалби и благополучие. Добре е в дневната да има воден елемент - аквариум, декоративен водопад, както и саксии с цветя и керамични предмети.

Огледалата удвояват изобилието, така че използвайте ги смело. Дневната е мястото, на което слагаме и най-много вещи и според Фън Шуй там може да се развихрите.

Според Фън Шуй има начини да привлечем успех и пари и към работното място. Най-голямата грешка, която се допуска на работното място е безпорядъкът - на бюрото, зад гърба, около нас.

Решението е да използвает естествените извивки на стаята и там да наместите плот и етажерки по размер. Другият вариант е с готови мебели, които съчетават няколко функции в една.
Снимка: Cote Maison

Ако работният ни плот е на т.нар. „енергийна магистрала", а именно между вратата и прозореца, тогава част от нашата енергия може да бъде отнесена и продуктивността ни намалява.

Друга грешка е кошчето за боклук да стои под бюрото, както и многото техника около нас. Офисът трябва да бъде просторен и добре осветен. Всичко на работното място трябва да е устремено нагоре, да присъстват символи на възход. Живите цветя носят положителна енергия.

На какво още да обърнете внимание, ако сте решили да привлечете късмет и богатство към дома и офиса си, съобразявайки се с древното изкуство Фън Шуй; за символиката на картините и вещите, които избирате в дома си, вижте това и още любопитни неща във видеото по-горе.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти