Време за четене: Нора Робъртс и нейната "Сватбена агенция"

Време за четене: Нора Робъртс
Снимка: ИК Хермес

Издателска къща "Хермес" представя "Щастливи завинаги", последна четвърта част от тетралогията на Нора Робъртс "Сватбена агенция".

Книгите на Нора Робъртс се харесват на читателя с интригуващия сюжет и с интересни персонажи. Героите оживяват пред нас с чисто човешките си потребности и стремежи. Те се влюбват, страдат, борят се с житейските несгоди, преследват мечтите си, претърпяват неуспехи, постигат целите си.

"Сватбана агенция" е една от най-успешните тетралогии на Нора Робъртс.

След големия интерес към трите, издадени до момента, книги от "Сватбена агенция" - "Видение в бяло", "Легло от рози" и "Наслади се на мига", ИК "Хермес" представя и последната дългоочаквана част от тетралогията - "Щастливи завинаги".

За книгата:

Паркър, съсобственичка на сватбена агенция "Обети", е богата, красива и интелигентна, но няма мъж до себе си. За сметка на това е претрупана с работа, която обожава. До края на годината агенцията организира три специални сватби - тези на Лоръл, Ема и Мак. Паркър планира традиционно тържество с артистичен привкус за Мак, романтична приказка за Ема и стилно празненство за Лоръл. Но точно в най-неподходящия момент две спукани гуми заплашват да провалят плановете й. Паркър с неохота признава, че се нуждае от помощта на самоуверения механик и приятел на брат й Малкълм Кавана.

Комбинацията от небрежен чар и грубовати маниери на Малкълм покорява Паркър против волята й. Малкълм крие тъмна тайна от миналото си и се страхува от обвързване, а Паркър копнее за любов и всеотдайност и никога не би се задоволила с по-малко.

Дали уверената перфекционистка, способна с лекота да овладее всяка бизнес ситуация, ще се справи с дълбочината на чувствата си?

Книгата ще е на българския пазар на 21 октомрви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти