Трогателната последна роля на Кели Престън и още (Плейлистът на Edna #40)

Кели Престън Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Подаръци ще има

Година след издаването на “A Very Trainor Christmas” коледният албум на Меган Трейнър вече има и делукс версия. Тя включва кавъри на “Rockin’ Around The Christmas Tree” и “Christmas (Baby Please Come Home)”, както и оригиналното ѝ парче “Christmas Coupon”. Друго авторска песен на изпълнителката – “My Kind Of Present”, вече си има видео, а звездата в него е малкото ѝ момче Райли, което се роди през февруари тази година.

Нова страница

Няма да лъжем - Жана Бергендорф ни липсваше, но изглежда, че победителката от X Factor наистина се завръща. Втората ѝ песен за 2021 г. се казва „Уморени думи“ и ще бъде част от дебютния албум „Агресия“, за който вече нямаме търпение. Парчето смесва джаз и блус, като музиката и аранжиментът композирани от Димитър Гетов, а текстът е дело на Елица Гетова. Клипът гледаме от канала на Игор Марковски, който е продуцент на видеото.

Любов по ноти

Седмицата беше особено вълнуваща за Поли Генова, която освен че посрещна второто си дете (припомнете си тук), представи и новия си сингъл “Na Na”. Енергичното денс парче е посветено на любовта, а Милен Данков е на само хореографът на видеото, но и негов режисьор. Поради напредналата бременност кадрите са без участието на Поли, но предвид заетия ѝ график през последните няколко месеца, не се съмняваме, че певицата скоро ще ни зарадва с присъствието си по един или друг начин.

КИНО

Сбъднато обещание

Последната роля на Кели Престън е в романтичната комедия “Off The Rails”. Покойната съпруга на Джон Траволта играе член на дамска компания, която си е обещала да повтори пътешествието си из Европа от дипломирането. Когато една от приятелките вече не е сред живите, останалите три решават все пак да изпълнят последното желание на Ана, взимайки със себе си и 18-годишната ѝ дъщеря. По време на пътуването 50-годишните Каси, Лиз и Кейт осъзнават нови истини да себе си и преоткриват живота, на който сякаш са обърнали гръб. Още познати лица от актьорския списък тук са Джуди Денч и Франко Неро.

Без право на грешка

Екшън трилърът “One Shot” ни привлича най-вече с имената на Райън Филипи и Ашли Грийн, които не сме гледали скоро. Тук той е ръководител на тайна затворническа база, а тя – начинаещ анализатор от ЦРУ, който заедно с елитен отряд от военноморската пехота трябва да изведе от там задържано лице, заподозряно в предстоящ атентат. Когато затворът е нападнат от бунтовници, двата екипа трябва да обединят сили, за да устоят на атаката и изпълнят мисията.

Завръщане с танцова стъпка

От HBO обявиха премиерната дата за втория сезон на „Еуфория“ - 9 януари, с първи тийзър. Кадрите със Зендая в ролята на Ру, която танцува на песента “Call Me Irresponsible” в спалнята си, са последвани от нови сцени. Първият сезон превърна звездата на сериала в най-младата актриса, спечелила награда „Еми“, така че сме любопитни да видим докъде новият сезон ще отведе нея и колегите ѝ.

ОЩЕ

Животът ѝ, събран в един lookbook

Vogue ни показва модната трансформация на Хали Бери през последните 35 години. Най-далечният момент в книгата с визии е запазен за участието в конкурса „Мис САЩ“, където бъдещата актриса се появява с роклята от абитуриентския си бал и печели второ място. Преминаваме през характерните за 90-те тенденции; трудния подбор на бански за Бонд момичето ѝ от „Умри друг ден“; костюма на Жената котка, който тя и до днес обича въпреки ниските оценки за филма; за да стигнем до красивото ѝ завръщане на тазгодишните награди „Оскар“ с феерична лилава рокля Dolce & Gabbana. Искаме още!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти