Взрив в най-щастливия ти миг: трагедията в Бейрут през очите на една булка

булка
Снимка: YouTube

Сияеща в красива бяла рокля, 29-годишната Себлани от Ливан позира с широка усмивка в сватбения си ден, докато фотограф заснема кадри за сватбеното ѝ видео. Всичко започва като идиличен кадър в един от най-щастливите дни за всяка жена и приключва с трагичен размах, какъвто никой не е очаквал - адски взрив и ударна вълна, която едва не помита булката.

Драматичната сцена се разиграва в Бейрут по време на адския взрив, който се случи преди дни и е заснета случайно в сватбеното видео на Себлани. При инцидента загинаха най-малко 135 човека, а повече от 5000 са ранени.

Вижте долу видеото от сватбата и трагичния миг на експлозията:

Себлани работи като лекар в САЩ и пристига специално за сватбата си. За щастие тя, съпругът ѝ, както и гостите им не са ранени, но самата тя помага на ранените минувачи, които са били около нея по време на сватбената ѝ фотосесия.

Тя и съпругът ѝ са в шок и все още не осъзнават напълно какво се е случило.

"Подготвях се за сватбата от няколко седмици, бях толкова щастлива. Родителите им се радваха да ме видят в бяла рокля, смятаха, че изглеждам като принцеса", разказва булката. "Нямам думи да опиша експлозията... изпаднах в шок, чудех се какво се случва, питах се дали ще умра. Така ли ще умра?"

Двамата се опитали да продължат тържеството си, но гледката около тях ги сломила. "Гледките бяха невъобразими, толкова хора загубиха живота си."

Себлани споделя, че никога не е помисляла, че нещо подобно може да се случи в деня на сватбата ѝ, но се надява, че тепърва предстоят по-хубави моменти както за семейството ѝ, така и за всички хора в Ливан.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти